@Schaaf
- 2010
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Sitecode: 196328
Wat een lieve mensen! Fijne plek vlak bij de tempels van de mensheid. Rust.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Sinds 2026 heet ze camping Lausanne. Met gratis OV card. Lausanne makkelijk bereikbaar met bus 24 en metro. Fietspad langs het meer via de achteruitgang. Sanitair oud maar schoon. Vriendelijk ontvangst maar let op tussen 12 en 15 gesloten. Wel ruimte voor camping om alvast te parkeren.
Juni 2026
Zo heerlijk stil en een fantastisch uitzicht. Aanmelden op bovenste terras naast mooie sanitair gaat via automaat die je nummerbord al heeft geregistreed. Lekker fietsrondje via kleine pontje einde schiereiland, langs de oever aan de overkant via prima te rijden bospad met mooi uitzicht, onder boomtoppenpad langs naar de stuwdam. Vandaar over breed fietspad langs het meer terug. Wij hebben halverwege de rondvaartboot (fietsen mogen erop) genomen.
mooie rustige plek zoals beschreven prima gedtaan 2 nachten, alleen slecht bereik internet maar bjj ingang rotsformaties gratis WiFi voor als het nodig is. ff zonder is ook wel ff lekker.
prima rustige plek zonder voorzieningen maar met restaurant waar we goed((koop) hebben gegeten. Ook als je geen online kaartjes hebt maar wel je fiets kun je veel vanaf de buitenkant zien. Rondom birkenau gefietst.
prima plek met goede busverbinding naar zakopane en kabelbanen. Is de eigenaar een bemoeial? nee! hij is erg behulpzaam, wil het iedereen naar de zin maken, en is zuinig op zijn plek. En hij is goedlachs.
Mei 2026
fijne rustige plek bij de grootste waterwegkruizing van Europa. Leuk om te zien.
ingebouwde camping, vriendelijk ontvangst. Het aanrijden via industrie trein doet anders vermoeden. Geen camping voor een week maar wel prima om de stad te bezoeken. Tram op 400 m. 5/10/25 betaalden wij 24 euro camper,2 pers, stroom.
LET OP....zet eerst Vence in je navigatie en daar pas de camping! Scheelt veel stuurwerk door hoog liggende woonwijken en smalle weg door bos. Heerlijke camping straalt rust uit. vriendelijk personeel. 30/9 betaalden wij met acsi 25 euro, 2 volw, camper,stroom.
11-05-25 hier gestaan. wat een rust. mooie plek voelt veilig.. betaal palen staan er nog steeds maar niet in functie. grijswater afgesloten. loosplek afgedekt. Maar dat hebben we niet nodig. we staan alleen . prachtige omgeving.