@Schaaf
- 2017
ingebouwde camping, vriendelijk ontvangst. Het aanrijden via industrie trein doet anders vermoeden. Geen camping voor een week maar wel prima om de stad te bezoeken. Tram op 400 m. 5/10/25 betaalden wij 24 euro camper,2 pers, stroom.
LET OP....zet eerst Vence in je navigatie en daar pas de camping! Scheelt veel stuurwerk door hoog liggende woonwijken en smalle weg door bos. Heerlijke camping straalt rust uit. vriendelijk personeel. 30/9 betaalden wij met acsi 25 euro, 2 volw, camper,stroom.
11-05-25 hier gestaan. wat een rust. mooie plek voelt veilig.. betaal palen staan er nog steeds maar niet in functie. grijswater afgesloten. loosplek afgedekt. Maar dat hebben we niet nodig. we staan alleen . prachtige omgeving.
prima rustige plek, voelde veilig ondanks weinig leven in het dorp. 's avonds komt een man 5 euro halen voor stroom. wij konden zelf gelijk aansluiten. tip... de bodega Dona Rosa..... even verderop net buiten het dorpje, 7 min lopen. Ziet er vervallen uit als een western plaatsje maar google leerde ons dat het grootste ondergrondse wijnkelder is van spanje. vraag naar Michael Angel. die wil je het graag laten zien. Wij lazen dit te laat, helaas.
zoals gezegd: perfecte plek om Santiago te bezoeken. 400 m naar bus en in 20 min in het centrum. Met de super duidelijke uitleg van de allervriendelijkste eigenaar zie je alle hoogtepunten. Er is een terrasje dat bij mooi weer heel gezellig zal zijn... een klein vintage winkeltje voor wat je vergeten bent. Wasgelegenheid kan moderner maar is schoon. De eigenaar neemt 's morgens vers brood mee als je dat besteld . ook op zondag . Echt aanrader!
prachtig verzorgd. met zicht op zee... ruisende golven. Met camper 7,5 meter mooie plek bovenaan. € 31,00 2 personen. acsi heeft niet goedgekeurd volgens een vlaggetje op de balie.... geen idee waarom niet want alles is keurig. Aanrader.
Sitecode: 62086
rij NIET via Google maps (smalle boerenstraatjes met krappe bochten en overstekende takken) maar volg de borden langs de weg. Prima plek vlak naast station om naar bilbao te gaan. Voelt veilig. Begin van de avond wat sportende en spelende kinderen met hun geluiden, soms een vliegtuig. Wij durven onze camper zeker een dag te laten staan als wij de stad bezoeken.
een France Passion plek.(gratis)... geen voorzienigen....wel stroom. voor 5 euro. 2e paasdag is winkeltje gesloten... dus geen oordeel. Niets bijzonders maar heerlijk rustig en vriendelijke oudere dame die alleen Frans spreekt maar haar best doet je te begrijpen.
op de eerste dag van seizoen 2025 ziet alles er keurig uit op deze kleinschalige camping, ruime plekken. Wat een rust...vriendelijke eigenaresse die er bewust voor heeft gekozen om op zondag met het gezin te zijn dus dan geen aankomst.... Vlak om de hoek een prachtige en uitgebreide boerenlandwinkel voor je verse boodschapjes. Mooie omgeving om te fietsen...Buren en Tiel vlakbij. En natuurlijk de mooie bloesem in deze tijd. Aanrader
de country en kerst fair als buur. En dat was ons doel. Was leuk. cp niet bijzonder maar functioneel en we hebben niks nodig. dus prima overnachtingsplek. 20 euro zonder stroom, 2 pers.
kwamen hier terecht omdat alles in omgeving vol zit. Eigenaar helpt vriendelijk bij ietwat ingewikkeld aanmeldsysteem...rustig lezen en het lukt prima. je krijgt 5 euro terug bij vertrek =borg pasje. Bijna 30 plekken (staat 19) dicht op elkaar.
heerlijke vrije plek. rust en uitzicht. vriendelijke familie. natuurlijk wijn gekocht. tip" als de zon om 3 uur achter de heuvel gaat pak dan je stoel op en loop het druivenpad op achter de laatste camper. daar gaat de zon pas om 17.30 onder op de laatste dag september.
sept.24 ziet er ongezellig uit als je aan komt rijden maar perfecte plek voor bezoek venetie. 38 euro per nacht camper 2 pers electr maar 25,40 euro met cc of acsi. Dan wel achteraan, niet al te ruim maar je bent toch op pad. Dicht bij het hek naar de bus. in 10 min in venetie. prachtige stad. veel plezier!
lijkt op de website meer een stalling of parkeerplek. lijkt me niet om te overnachten
prima plek om Kampen te bezoeken. Heerlijk fietsen over kampereiland...als er weinig wind staat. Kampen leuke stad. camping gezellige afwisseling vaste staanders en recreanten. zwembad en buiten water.
vanaf boven zien liggen. prachtige omgeving. zwemmogelijkheden in meer op loopafstand. niet zelf gestaan.
Wat een rust. Vorig jaar gestart dus nog in ontwikkeling. Vriendelijke jonge eigenaar die je verwelkomt met een lokale borrel 38%. Contant betalen. Toilet gebouw klein en simpel maar schoon met gratis wasmachine en droger. Aan ondiep beekje. 's Avonds kampvuur. In directe omgeving niet veel te doen, geen eetgelegenheid of winkel op hele korte afstand maar wat een rust. Alleen de vogels en het water. Aanrader.
keurige mediterraans aandoende camping met gastvrij personeel.en veel gratis extra's van het huis. prima fietsen naar de tekke, derwish klooster met prachtig zicht op de bron van de rivier. De andere kant op fietsen langs de rivier naar het Bunski kanaal. klein stukje over doorgaande weg maar goed te doen. mooi natuurfenomeen. ook op de fiets naar mostar is goed te doen, door de bergen met een ebike of goede conditie, terug langs vliegveld.top
wat een gastheer! dit is een camping al inclusive in zijn eigen tuin. Geen grote plekken maar super vriendelijke ontvangst. Bier staat koud, neem maar, gratis. 's morgens broodjes gratis. Mizra brengt je naar de tunnels gratis. Onze lekke camperband heeft hij snel en vakkundig helpen losmaken en op z'n scooter naar het dorp om te repareren. super. En natuurlijk het uitzicht op de piramide van de zon... superplek. 25 euro per nacht zeker waard.
pracht plek.. mooi sanitair...om het meer is goed te fietsen naar Ptuj, leuk stadje. LET OP kaart betalen geeft vaak problemen..en dus frustratie.. zagen we. Contant gaat prima. aanrader!
cp na fikse regen erg drassig met slipkans. Automaat zowel met munten als kaart, even goed lezen, stroom via muntenautomaat Wij hebben om de hoek bij Gaststatte Sachsenhutte heerlijk gegeten. ziet er oudbollig uit maar is heerlijk en goedkoop. Koffie in het grote wijnvat is leukvoor het idee. Leuke wandeling door het dorpje staat goed aangegeven. . De Saline is bijzonder om te zien en goed voor de longen. Boodschappen bij mega winkel HIT.
Prima ruime plek. Leuk loopje naar visserskwartier en de munster in het centrum. Je kunt betalen met pin of contant. Even goed lezen dan lukt het beide. Lekker saunacomplex bij het Donaubad, niet duur. Goed alternatief bij slecht weer. Zeker goed voor doorreis maar ook om zo te staan. Veel plek maar nu in oktober 2 nachten vol. Uitwijk mogelijkheid naar de p maar daar zonder stroom. Fietsmogelijkheden langs de Donau (wij niet gedaan ivm regen)
perfect. ubahn 300 'm met perfekte verbonding met centrum of schonbron. Fietsen wordt afgeraden wn sat snappen we als je in de stad loopt... Spar op de hoek. douche etc schoon maar niet modern echter prima te doen. vriendelijke beheerders die goede uitleg geven. en ...wenen is prachtig dus ik zou zeggen.. wandelschoenen aan en gaan!
plek langs uitloper Donau aan het donauradpad. gefietst naar Durnstein, kan ook lopend ongeveer 4 km. ook veel auto's van wandelaars op cp maar die vertrekken tegen avond. wel geluid van langstlopende weg maar voor ons niet hinderlijk. Prima gratis plek
rustige plek in mooie omgeving. op woensdag is het ruhetag, niemand te zien. savonds kwam aardige vrouw even informeren of alles naar wens was . aan het Donau fietspad
rustige camping, voorseizoen, leuk lopen naar Dodekalieten, fietsen op eiland Fejo. supermarktje om de hoek. afhankelijk van de wind een vreemde geur van het zeewier. LET OP: geen korting, met geen enkele kaart.
perfecte plek zonder voorzieningen maar met mooi uitzicht op klif. 2 kerken en trap naar beneden. De betaalautomaat is veranderd nu bij het uitrijden betalen met card 50 kr of je een uur of een nacht staat.
een perfecte plek om te parkeren en dan op de fiets over prima fietspaden naar het centrum te gaan 7,5 km. Daar de voetstappen op de grond volgen voor een stadswandeling van hans Christian andersen. We zijn hier niet blijven slapen maar het kan prima
alsof we in het juttersmuseum texel stonden. rommelig maar leuk. heerlijk rustige plek. Gezellige Nederlandse gastvrouw die ons enthousiast haar kippen en eenden liet zien. verse eieren zo uit het hok. lekker gefietst naar het strand. prima plek
leuke plek..betaalsysteem valt mee..creditkaart, m
ziet er niet uit als cp maar als gewone parkeerplaats. lijkt onsniet toegestaan.
op zondagavond 21 mei staan er ruim 90 campers (ipv 30) maar het is keurig verzorgd, schoon en rustig. Aan de overkant groot winkelcentrum en ook een bakker voor verse broodjes. . prima plek
prima plek, je hoort de stilte...prachtig zwembad. nu rustig in okt. . sanitair oud maar schoon, geen bril, geen toiletpapier. Beneden schijnt een prachtig fietspad over oude spoorlijn te zijn. wij betaalden €26,62 pn incl stroom en toeristenbelasting in okt.
zeer aangenaam verblijf gehad, rocky, nancy en noah zijn zeer goede gastheren! tuurlijk hier en daar mis je een puntje op de i (maar je moet altijd wat te rommellen hebben he)
keurig verzorgd en schoon. nog wat kaal maar rondom volop bomen. stilte... je hoort alleen de vogels. wel kaartje nodig van camping car park maar als je die cp's eenmaal gewend bent ga je ze opzoeken. pasje verkrijgbaar via de aanmeldpaal ...kost 5 euro..levenslang te gebruiken...kun je steeds een tegoed opzetten. Mooi systeem..
prima plek. naar Le pont du gard 10 min op de fiets over prima vrijliggend fietspad. alleen water innemen via pas is defect...of wij doen iets verkeerd. mogelijkheid tot zwemmen. ..poedelen...beneden in rivierbedding
hoogtebalk bij de cp. iets doorrijden en je staat direct aan het meer. geen voorzieningen. picknickplek waar je kunt zitten i de schaduw
dorp is vergane glorie...camping ook beetje..of is het ip z'n Frans. sanitair simpel maar schoon. heerlijke schaduwplekken. vriendelijke receptie. lekker gewandeld en later gezwommen in het prima zwembad. niks mis mee voor een kampeerder.
niemand thuis...geen duidelijkheid waar je moet staan...zicht op grote weg...doorgereden...
Fijne rustige plek met uitzicht op de boten. grasveld achter de camper waar je heerlijk kunt relaxen. fietsmogelijkheden genoeg. en voor nop.
Sitecode: 92088
rust... en ruimte...heerlijk. Enthousiaste gastvrouw. staat open voor alle tips. Maak geen sanitair..straks in de kapberg een ruilboeken kastje...lekkere streekproducten...folders en fietsroutes. dan moet iedereen wel aangeven ge-noten te hebben wij in ieder geval wel.
fijne cp die rust uitstraalt ook al staat het vol. Mensen beginnen net en staan open voor alle adviezen. ziet er heel verzorgd uit....houden zo. WiFi zal vast ook wel beter worden. prachtige fietsmogelijkheden. tip...hang geplastificeerde knooppunten kaart aan het kantoortje.
Wat een mooie rustige plek, goed verzorgd, aan het kanaal waarin je kunt zwemmen als je durft, vriendelijke en betrokken mensen, geplastificeerde fiets en wandelroutes te leen, mooie omgeving, via de nieuwe brug zo in het centrum. Vrijdag en zaterdag de bakker en aardbeienboer op het terrein ( aardbei bonbons...heerlijk) Reserveren van te voren kan niet maar als je s morgens belt zetten ze een pionnetje op een plek voorje. En betalen via een enveloppe niet van deze tijd? heerlijk simpel, niet alles electronisch. Blijft het toch een beetje camperen. Wij hebben genoten!
fantastische plek waar je alleen het stromen vande beek, het loeien van de koeien en het tinkelen van hun bellen hoort. Vriendelijke mensen en mooi sanitair. Campingplekken zelf nog maar net aangelegd en in ontwikkeling. Vanaf de camping heerlijk fietsen of wandelen. Je kunt prachtig het achterliggende dal in...hoog Heidi und Petergehalte. Dorp op loopafstand. Lift omhoog gaat 15 juni open.
steil weggetje naar beneden maar goed te doen. heel vriendelijk Nederlandse beheerders. simpel maar schoon. uitzicht op de sneeuw. rust. totaal geen omgevingsgeluiden alleen maar vogels
eigenlijk nog niet open maar we mogen toch staan. zijn de enige. Geen Belgische eigenaar meer maar vriendelijke nieuwe uitbater die speciaal voor ons heeft gekookt. Man die respect afdwingt. Met geweldig mooi uitzicht en prachtig zwembad. aanrader
uitzicht super ... wijnvelden ... Vogezen ... in de avond lichtjes in het dal. Rustige plek. af en toe een touringcar voor de militaire begraafplaats. absoluut geen onveilig gevoel bij alleen staan.
prima camping aan rand Alton Pieck dorpje. leuker dan Colmar. Half oktober bijna vol. nog geen herfstvakantie. De straatjes in een cirkel rond centrum. 19/10 nog overal bloeiende bloembakken. Diverse restaurantjes maar zelfs op donderdag avond verschillende vol. Het sanitair op de camping is verouderd maar schoon en voldoet prima. Dame bij receptie is vriendelijk spreekt goed engels en duits
prima plek op grote parkeerplaats naast tourist office. Je kunt daar een gratis stadsplattegrond halen en je overnachtingsticket kopen voor 6 euro of bij de automaat. toilet aanwezig. regelmatig schoongemaakt. Korte wandeling naar het meer. daar genoeg bankjes om van uitzicht en zon te genieten
zelfs op zaterdag namiddag rustige plek. Voor 8 campers aansluiting gratis stroom. Blokken noodzakelijk. Groen rondom.
Zelfs met de countryfair vlak bij staan we hier alleen...prachtige rustige plek...grasveld als biljartlaken...groen rondom...denk wel aan muntgeld voor de betaal automaat...Als camperaar zijn we zelfvoorzienend dus missen we het sanitair niet...stroom is er wel.
Naast voetbalveld ... aan andere kant camping municipale. .... Geen haagjes meer ... open veld met grote zwerfstenen als afbakening. 4 euro inclusief water. Toegangspoort goed lezen .. ook in Engels .... Code invoeren op ander toetsenvlak als de pincode...
26-06-2015 prima camping, veel plek voor campers, veel schaduw, mooie en schone wasgelegenheid, lekker zwembad, bus naar Siena stopt bijna voor de camping, winkeltje en restaurantje, engels sprekende receptie. wifi niet gratis maar prima bereik 4 euro hele dag, 2 volw 35 euro per nacht