@Schaaf86
Lid van Campercontact sinds 2019
Zeer mooie plek op een tuin met zeer aardige eigenaren! Sanitaire voorzieningen (3 douches en 3 toiletten) beschikbaar en zeer schoon. Keuken met vaat en wasfaciliteiten (wasmachine, 3 euro tegen betaling) beschikbaar. Communicatie in het Engels werkt geweldig! De hoofdstraat stoort 's nachts helemaal niet! Busverbindingen naar Riga vanaf de beschikbare plaats (verbindingen in de keuken aangeboden) altijd graag weer!
Goede locatie, direct aan het meer. Eigenaar spreekt goed Duits. Nieuw sanitair gebouw nog in aanbouw, WC echter bruikbaar. Douches in het 450m verre hoofdhuis tegen extra. Fee mogelijk. Kleine bistro midden in het hoofdgebouw - eten was behoorlijk goed.
Prachtige plek, direct aan het meer. Aankomst via verharde onverharde weg - Camping is in het dorp zelf, maar goed aangelegde sanitaire voorzieningen waren beschikbaar en schoon! Communicatie was een beetje hobbelig (geen Duits en Engels), maar werkte en was nog steeds vriendelijk! Eigenaar (?) Had 2 grote honden daar - maar maak je geen zorgen - ze waren helemaal niet in ons geïnteresseerd: D We voelden ons ergens veiliger :)
De 3 punten zijn er voor de locatie van de plaats - direct aan het meer met zwemmen. De communicatie liep over handen en voeten. Eigenaar verstond geen Duits of Engels. De sanitaire voorzieningen zijn het laagste niveau. Toiletten in een soort gordelroos en zonder licht. De douches hebben we helemaal niet gebruikt. Jammer van de situatie!