@Schade
Hier 4 nachten gestaan. Prima camperplek met alle benodigde voorzieningen in het mooie Willemsoord. Willemsoord is echt mooi om te bekijken, zeker de haven met oude schepen. Centrum en supermarkt op loopafstand. In de omgeving veel te zien. Mooie fietsroutes, dicht bij de boot naar Texel. We komen zeker nog een keer terug en dank je wel dat wij jullie gast mochten zijn.
Goede uitvalbasis om dorp, kasteel en helikoptermuseum te bezoeken. Die laatste is een echte aanrader. Heel bijzonder wat je er ziet. Dorp is ook leuk met een paar bijzondere winkeltjes en veel terrasjes. Gewoon een keer doen.
Hier 3 nachten gestaan. Mooie plek aan de Wezer. Op loopafstand van het centrum van Hoxter. Mooie omgeving om te fietsen. Als betalen met de automaat niet lukt, geen probleem. De plaatsbeheerder komt rond 17.00 uur langs. Je kunt dan ook betalen en ook nog eens verse broodjes bestellen, die de andere morgen rond 08.00 uur aan de camper hangen. Top service. Een fijne plek om te staan.
Op zich ruime plaatsen. Als je niet dicht bij een van de stroompalen kunt staan, heb je erg lang snoer nodig. ‘s Avonds is de plek wel heel erg donker. Rinteln is aardige plek om te bezoeken. En je kunt wel goed fietsen langs de Wezer. Plek is redelijk voor 1 of 2 nachten.
Sitecode: 72006
Prima camping, grote plekken, schoon, maar helaas wat prijzig. Voor 4 nachten, incl. douchen, stroom en water waren we € 175.00 kwijt, maar dan heb je ook wat. Plek op de camperplaats helft goedkoper, maar daar sta erg dicht op elkaar. Wij stonden op C05 met mooi uitzicht op de Fulda. Camping mooi vertrekpunt om van alles te bekijken in Kassel en omgeving. Grote Rewe op 1,7 km. Maakt deel uit van groot winkelcentrum.
Prima camping. Hier 4 nachten gestaan met de camper. Ruime plekken, schoon sanitair, Goed onderhouden veld. En heel mooie fietsomgeving, met Lochem en Laren op plm. 3 km. Lochem is een gezellige plaats met gezellige terrasjes en een paar verrassende winkeltjes.
Sitecode: 91914
Staan hier nu 4 nachten en gaan morgen weer verder. Een prachtige camping. Fijne ontvangst, ruim, verzorgd, verrassende hoekjes, schoon sanitair, 2 fijne afwasplekken. Gewoon super.
Hier gestaan van 3 t/m 8 mei. Prima plek, leuke ontvangst, schoon sanitair. een geweldige plek. In de winkel lekkere verse eieren en eigengemaakt jams. Heel erg lekker.
Een prima plek voor € 17,00 aan het Mittellandkanaal. Alle voorzieningen zijn er in principe. Allen vuil water afvoer is niet te vinden. Kan met emmer in chemisch toiletafvoer. Supermarkt dichtbij. Fietsmogelijkheden langs kanaal. Een plek waar wij, als we in de buurt zijn, zeker terug zullen komen.
Hier begin september 1 nacht gestaan. Te duur. Je betaalt 22 euro voor staanplaats alleen. Voor stroom en water moet je extra betalen. Niet een gezellige plek. Nergens schaduw. Dat is onze mening, maar dat moet ieder voor zich bepalen. Plek ligt wel buiten de Umweltzone. Wel een goede uitvalsplek om Leipzig te bezoeken. Wij waren op zondag in Leipzig en dan al heel druk, hoe is het dan op werkdagen. Persoonlijk viel ons de stad tegen.
Begin september hier 4 nachten gestaan. Fijn plekje in de schaduw met temperaturen van plm. 30 gr. Sanitair erg schoon en fijne douches enz. Prijs van plm. 35 euro voor 2 pers. met camper wel waard. Voldoende mogelijkheden om te fietsen of uitstapje naar Dresden te maken. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
Mooie camperplaats. ruime plekken en je mag zelf een plek zoeken. prijs is 144 zloty voor 2 personen, dat is omgerekend plm. 35 euro. In de prijs is alles inbegrepen, stroom, water, douches, wc en zelfs gebruik van wasmachine (incl. zeeppoeder) en droger is gratis. Sanitair is schoon. En terrein is goed onderhouden. En ligt op plm. 1,7 km fietsafstand van Auschwitz 1. Gewoon een topplekje, een aanrader.
TOPPLAATS. Ga zo door!!!!!
Als vanouds weer een super gastvrije ontvangst. En zo juist zijn alle camperaars die er staan, verrast met een aardigheidje voor het paasontbijt. Hoe leuk.
Top plek. Zeer ruime, goed verzorgde plaatsen. In de kiosk bij de boerderij verse melk uit de tap, verse eieren, aardappelen. Erg mooie fiets- en wandelpaden in de directe omgeving. Supermarkt op 3 km. Maar vooral belangrijk zeer aardige dame die de plek beheert en ook haar man. Gewoon een mooie plek in Westerwolde. Een plek om als Nederlander kennis mee te maken. Wij komen zeker een keer terug.
In een woord TOPPLEK. Niets op aan te merken.