@Schanzi

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een heerlijk plekje vlak naast een leuke pub. Heerlijk eten en zeer vriendelijke bediening! We konden ons water gratis bijvullen! Heel erg bedankt daarvoor! Een echte aanrader!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We werden zeer vriendelijk ontvangen, ondanks dat de camping al gesloten was! Een prachtige, goed onderhouden camping direct aan zee en op loopafstand van het stadje met pubs en een kleine supermarkt. De eigenaar legde ons duidelijk uit waarom hij kosten rekent voor afvalverwerking. Water en elektriciteit zijn aanwezig! De nachten waren erg rustig! Een echte aanrader!

Wij werden uiterst vriendelijk ontvangen. De plaatsen zijn zeer ruim, schaduwrijk en zeer goed onderhouden. De sanitaire voorzieningen, wastafels en wasbakken zijn absoluut schoon! Wasmachine en droger aanwezig! Zeer vriendelijke bediening in het restaurant, waar vaak een evenement plaatsvindt. Schoon zwembad. Direct aan de Voile Verte! Wij komen altijd graag terug! Bedankt voor alles!

Zoals aanbevolen hebben we de campinguitbater gebeld. Hij kwam ons meteen ophalen in de stad, wat dringend nodig was omdat je vanwege de bouwplaats en voertuigen niet alleen naar de camping kunt komen. De plek is prachtig, heel rustig, zeer goed onderhouden. De douche- en toiletfaciliteiten zijn zeer goed onderhouden, het zwembad is erg schoon! Geert heeft zelfs onze camper terug gereden! bedankt voor alles!!!

We werden vriendelijk ontvangen, er werd heel goed Duits gesproken, verder werd er Engels gesproken. De percelen zijn extreem groot. Geen eigen wateraansluiting, wel elektriciteit (inbegrepen in de prijs). Een zeer rustige plek als er geen houtkap of wegenwerken plaatsvinden. Slechts 500 meter van de kleine winkel en het strand. Sanitair zeer schoon en voldoende! Wij adviseren!

Een heerlijke, rustige en schone camping op 5 km fietsen van Taizé. Een zeer schoon zwembad met peuterbad en kleine speeltuin, jeu de boules baan. Het sanitair is klein, eenvoudig en schoon! grote, ruime staanplaatsen. Bij de receptie is iedereen uiterst vriendelijk en behulpzaam. De plaats ligt direct aan het fietspad. Alles klopt gewoon! Heel erg bedankt!

We kregen een vriendelijk welkom. Helaas hebben we de plaats online geboekt en moesten we "ervoor" administratiekosten van € 20 betalen. Als we daar gewoon heen waren gegaan, hadden we ze niet hoeven betalen! Sanitaire voorzieningen voldoende en schoon! U kunt zoveel drinkwater meenemen als u wilt. Plaatsen zijn groot genoeg. Een kleine baai direct voor het plein, een paar treden naar beneden naar de zee. Waar voor je geld in orde.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

een zeer mooie en grote parkeerplaats boven het dorp. V+E kostte drie euro, voor de plek betaalden we acht euro voor 24 uur. Erg stil. Aanbevelen!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

veel dank aan de gemeente voor deze heerlijke plek met complete V+E (zonder elektra). Een heel mooie, rustige plek. Je hoort de uil/bosuil en de koekoek. Elk moment!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We verbleven slechts een paar uur op dit plein om vanaf hier de stad en de buitenwijken van de grotten per fiets te verkennen. Geweldig! We zouden hier zijn gebleven als het zo voor ons was gelukt. Bedankt aan de stad voor het beschikbaar stellen van deze ruimte voor campers!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

een mooie kleine camping, zeer schoon, exploitant zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij betalen €16 inclusief stroom en V+E. Sanitair dik in orde. Absoluut kalm. Wij adviseren!!!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

echt een geweldige plek. We verbleven hier voor 5 nachten. slechts 1 km naar het strand. Beste (Nederlandse) operators! Sanitaire voorzieningen zeer schoon. V+E geweldig. Het enige dat ons stoorde was het luide geblaf van honden uit de buurt 's nachts! We komen zeker terug, dode siens 🍀

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een heel mooi veld met alles wat je hartje begeert: V+E erg schoon! Douches, toiletten, wasmachine en droger (tegen betaling), alles zeer schoon, uiterst vriendelijke beheerder, zeer veilig. Sterk aanbevolen! Hartelijk dank voor alles!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Buitengewoon vriendelijke ontvangst (Duits), vrije plaatskeuze op het grote, mooie grondstuk. Toilet legen V+E plus elektra + afvalverwerking is voor hem vanzelfsprekend. Ontvang sleutel van poort. Je staat absoluut veilig en kalm. We kregen pechhulp aangeboden als er iets met onze fietsen gebeurde. Fantastisch mooie fietspaden vanaf hier. Als je hier iets te klagen hebt, blijf dan voor de poort staan! 1000 bedankt!

We waren al heel vaak hier en waren altijd zeer tevreden. De toiletten/douches zijn zeer schoon. Er is een wasmachine en droger. Op loopafstand van het bos, door de duinen naar de zee. Sterk aanbevolen!!