@Schecki

Sitecode: 19108
een kleine parkeerplaats in een drukke straat, maar rustig na ongeveer 22.00 uur. De VE is echter moeilijk toegankelijk, omdat deze zich in de uiterste hoek en op de berg bevindt, heb je een container nodig om af te voeren. Toiletten zijn goed. de stad heel dichtbij. Het maakt indruk met zijn dandstenen gevels en vakwerk. De steen werd ter plekke uit de grond gehaald. Het is natuurlijk net als Zwitserse kaas. Er zijn ook fietspaden.

Aan bijna alles is gedacht, elektriciteit, water, wat heeft een WOMO nog meer nodig. Zou willen wijzen op de gratis, niet iedereen. Ik kom graag.
Felicitaties aan de stad Amberg met dit systeem. Dat zou ook voor andere steden een stimulans moeten zijn. Amberg is een bezoek meer dan waard.
De gps-gegevens zijn correct, maar de plaats is goed verborgen, aan het einde van een doodlopende weg zijn er geen wegwijzers. Het ligt precies in een woonwijk in de oude stad, maar het is op de berg, vakwerk siert de stad.
Helaas kan de VE alleen worden bediend met tokens. Anders is het rustig en schoon, de plaats is een oud vakwerkdorp maar niet erg groot.
De plaats heeft alles wat de Womo-chauffeur nodig heeft. Hopelijk zal iedereen zich dienovereenkomstig gedragen en de plaats schoon houden.

Gewoon een leuke nieuwe plek met alles wat een camper nodig heeft. In de stad op slechts een korte wandeling met alle winkels die het nodig heeft. Er zijn hier voldoende fietspaden. Felicitaties voor de stadsvaders. Ga zo door. Ons verblijf was op 17.07.2019
Een goede plek om te wandelen of fietsen en wandelen. Op kerkelijke festivals helaas bezet door auto. Dodge on Friedberger Lake.
Ik ben minstens 5x op het veld en vind het geweldig. Het aanbod hoeft de vergelijking niet te schuwen, is goedkoop en goed. Winkelen in de stad mogelijk, maar ook in Bad Birnbach, er is alles wat de kampeerders hart wensen de Rottal Therme is op de fiets in slechts 7 km te bereiken. De Rottal is een fietsparadijs omdat je het ook kunt combineren met de trein.
19.08.2018 Reeds 2.X in deze stad. Slechts enkele camperaars verwachten van zo'n prachtige stad een plek met alle comfort voor zichzelf. Alleen zijn er andere geïnteresseerde partijen die hier graag willen verblijven. Ik denk dat Frankrijk de hoogste cp-dichtheid heeft in Europa met gratis plaatsen, die moeten dan ergens anders heen gaan en niet alleen klagen.
Sitecode: 19830
Hebben de plaats helaas niet gevonden, er zijn geen borden of een andere aanduidingen.
Voor een toer op de Elbe-fietsroute een uitstekende plek zoals wij niet vaak tegengekomen. De beheerder die ook de eigenaar, is een erg aardig persoon. De prijs is ook goed voor de prestaties. De toiletten en de camping - keuken met lounge zijn zeer schoon.
Naast de wandel- en fietsmogelijkheden bij de Altmühl hoort ook nog het waterwandelen. Er is bootverhuur op de locatie en er is ook een uitstekend Jura Museum. Drankjes zijn ook beschikbaar.
Op 2015/05/17 gebruikten we de parkeerplaats voor een tussenstop op de reis naar Umbrië. De plaats is zeer centraal gelegen met supermarkt. De prijs is niet buitensporig en daarom de moeite waard twee punten.
We waren in begin mei op het plein en vond het heel fijn, een brochure doos met ruimte kaarten, wandelen en fietsen plannen is op zijn plaats Sorry, maar ook vrachtwagens waren er geparkeerd, maar vond het niet erg. De plaats is, maar van eind juni tot begin juli als gevolg van een volksfeest is niet beschikbaar. Maar alternatieve zijn beschikbaar in Schrobenhausen en Neuburg / Donau.