@Scheepers
- Hobby T600 FC
- 2006
- Ford
Juni 2026
mooie kleine camping, vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Je kunt er mooi wandelen en fietsen, het gaat wel flink op en af. Sanitair is schoon en prima verzorgd. plek no 2 heeft een mooi uitzicht over de vallei richting Buzet
mooie rustige camping, ligt in een mooi fiets en wandelgebied. Douches schoon en goed onderhouden. zeker om nogmaals terug te komen. In de morgen broodjesservice.
camping ligt dicht tegen de stad en de boulevard aan. in de nacht en ochtend veel rumoer vanaf de hoofdweg en mensen welk terugkomen van op stap gaan. De camping heeft alles wat benodigd is, en is goed verzorgd. Maar je moet van de drukte houden. 2 personen met hond en camper betaalde we €46,00 P/N
Begin juni op camp no1 (camp mario) verbleven. Op de camping is het goed vertoeven. Er staat een douch/wc-unit welk goed wordt schoongehouden. verder is de camping basic. De prijs voor 2 pers. met hond en camper is €36:00 per dag. Je loopt vanaf de camping zo naar de boulevard en in 20 minuten loop je naar de haven.
Hele mooie camperplaats. we stonden hier met 2 campers en hadden een mooi zicht over de omgeving. De eigenaresse geeft goeie tips over de omgeving mbt wandelingen en fietsen. we komen hier zeker nogmaals terug.