@Scherius
- 2016
helaas! alleen het uitzicht is mooi. voor de rest weinig positiefs te melden. gauw door naar andere plek.
Het feit dat het betrekkelijk dicht bij København is, heeft natuurlijk invloed op de prijs, maar 200 Dkk is echt teveel voor deze CP. Voorzieningen zeer matig. Geen WiFi. Geen punt voor drinkwater inname, tenminste niet aangegeven als drinkwater. (bij aanlegsteigers wel kranen maar is dit betrouwbaar??) De enige grote pro is de afstand tot Kopenhagen. Let op met stallen van fietsen bij station Vallensbaek, want daar wordt gestolen!
Sommigen ( zoals A en H ) hebben altijd wel wat te z . . . . . ! Ga je zitten schamen!
Toen we het Camper Park eindelijk gevonden hadden, troffen we een troosteloze dorre vlakte aan, waar geen activiteit te bespeuren was. Omkeren, en door.........
prima plek op doorreis. Geen onveilig gevoel gehad. Geen voorzieningen en geen kosten. Veel vogelgezang.
Super goede locatie om Mont Saint-Michel te bezoeken. Wij stonden er op zaterdag, 'a avonds kwam de pizzabakker. Sanitair prima in orde. €10,70 incl. stroom. Baguette te koop bij receptie.
Mooie rustige plekken met afscheidingen van struiken, grind ondergrond, keurig onderhouden. Water, toilet legen en afval bakken. Aan de rand van dorp met winkel nabij.
Even gekeken en direct weer weg gegaan. Er staat een zuil voor water en stroom, maar de plek is minimaal. 2 campers kunnen er niet staan. Alleen handig voor service. Bovendien rommelige plek.
Prima plek, meerdere strandjes en eetgelegenheden in de buurt. Inmiddels is er splinternieuw sanitair bijgekomen. Er is nu ook een speelplaats voor honden met toestellen.
Aardige plek voor één overnachting, rustig. Geen toiletten of douches, water was defect. Stroom €1,- per 4 uur. Ticket alleen met muntgeld te betalen, €8,- per nacht.
Leuk om museum en Imax bioscoop te bezoeken. Sanitair heel schoon. Leuk die kleine vliegtuigjes die overkomen. Geen hinder van ondervonden. Broodjesservice via hotel. Vlak bij Rijn en stadje.