@Scherp
Prima overnachtingsplek. We hebben ‘s avonds heerlijk gewandeld door de graanvelden en bossen. ‘s Morgens werd het wel lawaaiig met auto’s en kinderen: kinderopvang. kleine groenstrook om lekker even te zitten.
Heerlijke plek om te staan. Heel gezellige camping, gemoedelijke eigenaren. Sanitair prima, het ene wat oud, het andere nieuw, maar keurig! Ruime plaatsen. Drankhandel op de camping. Wij hebben €19,- betaald per nacht incl. hond
Prima plek, maar sanitair was dicht ivm Corona en toilet was verstopt, was geen alternatief. Prijs was hetzelfde gebleven.
Prima plek om te staan aan de Elbe. Geen voorzieningen, mooi om even te wandelen of te fietsen. Let wel op! overdag betalen voor parkeren en vanaf 17.00 uur geldt er een overnachtingstarief van €10,- Met kleingeld!

Het is een prima camping, nieuw, met nette afgeschermde plekken, muurtjes. Een heel net goed aangelegd strand. Sanitair is wat minimaal. Het is helaas niet gratis: €38,-
Hele fijne locatie. Midden in het wijngebied waar je prachtige wandelingen kunt maken, kunt fietsen of stadjes bezoeken. De camping is keurig verzorgd, ligt mooi aan de Main en twee meertjes, waarin je heerlijk kunt afkoelen ma een fikse wandeling. Ook voor doortrekkers erg ideaal, de auto kan zelfs aan de caravan vast blijven, zodat je 's morgens zo weer vertrekken kunt.