@Schiuma
- Rimor Evo 5
- 2021
- Ford
- Alkoof
Uitstekende oplossing om Florence te bezoeken met een camper, prijzen passend bij de structuur vooral voor het prachtige zwembad dat in de zomer gebruikt kan worden, in de winter betaal je in de kerstweek helaas hetzelfde hoogseizoentarief zonder iets te gebruiken. Maar als u de zekerheid van een reservering wilt, is dit de enige mogelijke oplossing. De shuttle die u naar de Lungoarno brengt is handig en punctueel, van waaruit u het centrum te voet in 10 minuten kunt bereiken.
zeer spartaans gebied maar voortdurend in ontwikkeling en gelegen aan een prachtige zee, toegang tot het vrije strand met een trap net onder het campergedeelte. Plaatsen in de zon maar 10A stroom voor de airco. Pasquale is aardig en behulpzaam. Douchen 50 cent. Zodra je weggaat zijn er bars met muziek, restaurants en winkels want je zit midden aan de Ionische kust. Het beste voor mij.
goed verzorgde rustruimte (er zijn pizzeria's, bars en al het nachtleven van de kustweg in de buurt) prijs 20 euro in de zon en 25 in de schaduw. nieuw en zeer Spartaans gebied, niet af maar zal volgend jaar worden verbeterd. je komt in een spectaculaire zee
enorme afdaling. dit is de juiste naam van de plaats.
het is gewoon een grote parkeerplaats in het Cimino park, waar alle locals gaan rennen. 's Middags is er schaduw dichtbij de bomen. U kunt gratis parkeren, de weg naast de parkeerplaats is druk. Om vrij te zijn is het prima
Jonge en dynamische rustruimte met gewillige en behulpzame jongens. Ze bieden een overschot boven de normen met de verkoop van landwijn, fruit en groenten. Avond muziek. Croissants en pasticciotti op aanvraag voor de ochtend, verkoop van water en frisdrank in dozen, automaten. Er is ook een bar-pizzeria-restaurant ernaast (Tutti frutti) wat uw verblijf nog comfortabeler maakt.