@Schleikind
- 2016
Gewoon goed De locatie van de cursus is uitstekend, hier kunt u genieten van de rust en ontspanning van uw vakantie. De plaatsen zijn groot genoeg, het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is zeer schoon en modern. Het eten in het restaurant is erg goed. Al met al zeg ik: keer op keer
Onze dank aan de operators. Een voorbeeldige CP in Carona-tijden. We voelden ons heel comfortabel.
Zeer mooie plek, registratie heel eenvoudig en erg vriendelijk. Je bent snel in Ladenburg, aan de Neckar en in ruim een half uur ben je op de fiets in Heidelberg.
Vaderdag was tot en met zaterdag op de CP. We willen de operators bedanken die het ons mogelijk hebben gemaakt om een fijn weekend in Corona te hebben.
Een hele mooie en verzorgde camping. We voelden ons heel comfortabel. De kavels zijn zeer ruim en bieden wat het hart van de camper sneller doet kloppen. Nogmaals op elk moment en heel erg bedankt.

Zeer mooie plek. Goed restaurant met redelijke prijzen. Sanitair zeer goed onderhouden.
Zeer mooie operator en een goed onderhouden plek. Super sanitaire voorzieningen. Elektriciteit en water op het veld.
Grandios de sanitaire voorzieningen. Geweldige plek. Trotse prijs. Met de fiets snel in goederen ongeveer 15 minuten.
Centrum nabijheid, zwembad naast de deur, genoeg voor een nacht
Alles wat je nodig hebt is ter plaatse. Maar de sanitaire voorzieningen zijn wat kort. Prijsprestatie oké.
Er was niets om over te klagen, alles beschikbaar behalve WL.
Super parkeerplaats. Mooi uitzicht op het meer. Alle bezienswaardigheden zijn snel bereikbaar. Leuke operator. Gelukkig weer.
Top: De plaats is goed. Het personeel was erg aardig. Restaurant goed. Negatief is het washuis daar waar je je niet op je gemak voelt. Lange waterslang vergeet een paar tikken niet.
Al het beste, opnieuw op elk moment. Sanitaire huizen erg schoon. Directe toegang tot het strand. Geweldige fietspaden. Zeer aardig en vriendelijk welkom. De biertuin nodigt uit tot verpozen.
Wij waren er voor 2 nachten. Sterk aanbevolen, eenvoudig in- en uitchecken. Sanitair zeer schoon en goed. Dichtbij het centrum en de haven. Met de fiets 10 '.
We waren 3 nachten op het plein. Kunnen we alleen maar aanraden? De massage was echt geweldig. Ideaal voor fietstochten en de locatie gewoon geweldig.
We zijn recidivisten, van hieruit is de stad perfect bereikbaar. Als Hamburg dan op deze plaats.