@Schnecke-66

2014

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Perfect voor een verblijf in Lyon. Het stadscentrum is snel per fiets te bereiken. Waar geen fietspad is, geldt voor auto's een limiet van 30 km (19 mijl). (Dit wordt gehandhaafd.) Alles is functioneel, maar prima in orde.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige locatie, fietspad naar het meer en het centrum. Douche prima. Rivier kan 's nachts hinderlijk zijn. Betalen bij de automaat werkte alleen contant. Voor 30 euro is de plek zelf behoorlijk vervallen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Je moet ervan houden om onder platanen en dennenbomen te staan. Erg donker, geen satellietontvangst en overal dennennaalden in de camper. Een mooi zwembad voor gezinnen, met kleine zwemgedeeltes aan het meer met een steile rand om in te klimmen. Een parasol en twee ligstoelen kosten € 25. Absoluut niet geschikt voor actieve fietsers. Winkels zijn direct aan de drukke weg te vinden. Het stadje Arona ligt op ongeveer 3,5 km afstand. Wij zijn gevlucht omdat de platanen in bloei stonden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Direct aan de snelweg. Zeer rustige locatie. Water en riolering inbegrepen in de prijs. Voldoende parkeergelegenheid. Een klein, mooi dorpje met een meer om te wandelen.

Parkeerplaats aan drukke weg, maar 's avonds rustig. Aan- en afvoer zoals elektriciteit aanwezig. Dicht bij de stad en wandelpaden.

De strandcamping is teruggebracht naar 11 plaatsen. Instructie van de overheid. Jammer

Het voetgangersgebied ligt direct om de hoek. Kleine zwembadplaatsen niet zo groot. De camping heeft 2 plekken, wij stonden op de kleinere vooraan. 23Euro met Asci

Kleine parkeerplaats gemakkelijk te vinden. Prima voor 1 nacht op doorreis. Dichtbij de snelweg

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Contact en locatie geweldig. Water en elektriciteit op plaatsen. Geen afvoer voor grijs water. Tot ver na middernacht was de weg een racebaan. WiFi werkt ook nog niet.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Populaire parkeerplaats, zelfs in februari goed bezocht. Inchecken bij de automaat in 3 talen was geen probleem, met prima menunavigatie. Alles is gemakkelijk te voet bereikbaar. Met de spa-kaart, die u kunt ophalen bij het VVV-kantoor, heeft u enkele voordelen (rijden met de stadsbus, toegang tot het spapark.....) Uitchecken werd gemakkelijk gemaakt met de menunavigatie, het resterende bedrag met de borg op de kaart werd teruggegeven aan de EC.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooi uitzicht! 9 euro met aan- en afvoer. Leuke campinguitbaters.