@Schneckereisen
Lid van Campercontact sinds 2019
2017
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
Overnachting 25.10.17. Ik ben gepassioneerd over deze plek dat is waarom hij nog zo goed bezocht was zelfs eind oktober. Vergeet niet door het UNESCO Biosphere Reserve Bardenas te rijden. Er zijn drie routes die zijn tussen de 20 en 40 kilometer lang, die iedereen daar moet plannen bij goed weer
Sitecode: 19814
Op het veld aan de voorzijde niemand heeft geslapen, maar wel op het plein voor de sporthal. Ook, omdat er water is en wanneer het sportcomplex open is zijn ook toiletten. Het wordt getolereerd op de parkeerplaats. En de achterste parkeerplaats niet-gespecificeerde ik niet leuk vond, omdat de hele nacht hoorden verkeer.
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
We zijn hier niet verblijven, omdat het reservaat verboden is voor de hond. De plek is overigens zeer mooi, ik weet niet hoeveel verkeerslawaai kan worden gehoord 's nachts omdat de grote weg passeert. We bezochten de andere plaats van Logrono en we het is jammer dat we daar heen gingen, want op de andere plaats kan je het verkeer horen 's nachts
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
We verbleven hier 18-10-17. Er stonden veel campers. We waren verkeerd gereden naar het sanistation, omdat we het bord had gezien en dacht dat er de parkeerplaats was. Rustig 's nachts. We zouden hier weer slapen.
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
We verbleven er 17.10.17. Goede plaats, helaas blafte 's nachts een hond veel, maar dat is gebruikelijk in Frankrijk. Omdat honden 's nachts een terrein bewaken, kan je de camperplaats geen laag cijfer geven. 's Nachts was er niet veel verkeer. 's Morgens kwam iemand van het VVV-kantoor en uitleggen wat er in de buurt voor bezienswaardigheden zijn.. Dat is een service die ik nog nooit eerder meegemaakt heb.
Sitecode: 1935
We verbleven er op 16-10-17. De cp ligt bij een park, dat was helaas gesloten tijdens ons bezoek. Voor overnachten is deze plaats ok, je kunt 's nachts wel wat verkeer horen.
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
We verbleven er 15-10 en 30-1017. Dit was de beste plek die we hadden. Mooi en rustig. Het licht was uit, gelukkig. Hier komen we zeker terug.
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
We verbleven hier 14-10-17. Fraai aangelegde camperplaats. Ook al was het half oktober, de camperplaats was zeer goed bezocht, dat spreekt voor zich. Ik hoorde 's nachts de straat, het stoorde me niet.
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
We verbleven hier 13-10-17. Het is niet de mooiste plek, maar om daar te staan voor een nacht is het prima. Als de hond niet had geblaft dan zou het een zeer rustige ple zijn. Er is geen camperbord, maar we werden niet weggestuurd. Ik zou deze plaats opnieuw gebruiken voor een nacht.
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
We hebben op de heen- en terugreis hier geslapen (10.12 und3.11). Prachtige plek. Hoewel de parkeerplaats is 's avonds een ontmoetingsplaats voor jonge mensen die veel plezier hebben, maar de camperaars met rust te laten. Vanaf 22u waren de jongeren een beetje stiller en rond 23 uur waren de laatste van hen weg. Ook op onze volgende reis naar Frankrijk zal dit onze eerste plaats in Frankrijk zijn.