@Schorschi!
- 2022
Zeer goede parkeergelegenheid met alle voorzieningen. Ruime percelen, helaas grind. Goede verbindingen naar Erfurt, openbaar vervoer of een mooi wandelpad door het Luisenpark naar het centraal station/de oude stad. Volledig geautomatiseerde cassettereiniging, gratis voor gebruikers van de camping! Ik vond hier schone toiletten en douches.
Zeer mooie camping. De plaatsen zijn verhard, het terrein is goed onderhouden en de stad is goed bereikbaar. Geen douches of toiletten. Toeristenbelasting is € 19 per nacht. Sommige plaatsen zijn hellend. Goede water- en afvoervoorzieningen. Een echte aanrader.
Ruime parkeerplaats, erg rustig. Toiletten en douches zijn tevergeefs te vinden. Water/elektriciteit en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs. Eerste nacht 20€, de volgende 15€. Groundskeeper komt langs en int het geld. Erg mooi startpunt voor fietstochten. Wij vonden het erg leuk.
Zeer mooie parkeerplaats niet ver van Lemmer (5 minuten fietsen). Sanitair zeer schoon en goed onderhouden.
Zeer mooie parkeerplaats, niet duur. Gewoon melden bij de havenmeester, penningen voor elektriciteit, V + E, bars in de directe omgeving. Afvoeren in het havengebied (200m) is niet ideaal. Geen sanitair aanwezig.
Dichtbij het centrum, in het havengebied Elektriciteit 1 € voor 8 uur (happich). Het sanitair was vanwege de corona gesloten. Plaatsen op straat luider.
Zeer schone en rustige plek. Sanitaire voorziening erg schoon. Facturering gebeurt tot op de cent via kaartsysteem, elektriciteit, V + E, douche! Gewoon geweldig.
Vlekkeloze parkeerplaats, maar zeer schone en warme douches, ontspannen Scandinavische havenmeester! Goede locatie. Vroeg aankomen!