@Schorschi!
- 2022
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Wauw, wat een fantastische camping! Alles is vrij nieuw en schoon. Individueel gemarkeerde staanplaatsen, grind/bestrating. Water, afvalverwerking en elektriciteit inbegrepen. Restaurants op loopafstand (Stromboli). Fijne vakantie!
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Geasfalteerde parkeerplaats, egalisatieblokken nodig, water- en elektriciteitsaansluiting inbegrepen, conform CCP-standaard. Mooi voetpad naar Vannes.
Sitecode: 2081
Eenvoudige parkeerplaats (niet vlak), maar wel verhard. Openbare toiletten in de buurt. Water is tegen betaling beschikbaar. Toen wij er waren, was de parkeerplaats gratis, dankzij de gemeente Concarneau. Mooi wandelpad richting Concarneau. Leuk stadscentrum.
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Rustieke kampeerplek met alles wat je nodig hebt. Water/afvalverwerking en elektriciteit inbegrepen. Je kunt volgens mij ook gebruikmaken van de douches op de naastgelegen camping. Een geweldige uitvalsbasis, direct aan zee. Uitstekend oesterrestaurant in het volgende dorp, op ongeveer 4 km afstand.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Prachtige locatie met uitzicht over de baai en het strand. Elektriciteit is niet inbegrepen, de staanplaatsen zijn relatief vlak. De douches en toiletten waren uitstekend tijdens ons verblijf; neem wel je eigen toiletpapier mee (er zijn geen toiletbrillen aanwezig), maar ze waren erg schoon! Dinard is een charmant stadje. 's Avonds staan er foodtrucks in de buurt van de receptie en 's ochtends is er een bakkerij geopend.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Sitecode: 197681
Een kampeerplek zoals het hoort. Verdeeld in secties, elektriciteit en water/afvalverwerking inbegrepen in de prijs, relatief vlak. Toegang is wel wat lastig. Te reserveren dankzij een jaarlijks lidmaatschap (CCP) voor €28. Goed bezocht!
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
De staanplaatsen zijn groot en verdeeld in secties, met alles wat je nodig hebt. Er zijn geen restaurants of cafés in de buurt. Perfect voor wie op zoek is naar rust en stilte. Heel rustig.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Sitecode: 196015
We voelden ons erg op ons gemak; de toiletten en douches waren erg schoon tijdens ons verblijf (neem wel je eigen toiletpapier mee). De staanplaatsen zijn vrij vlak. Het personeel bij de receptie was erg vriendelijk. Etretat ligt op loopafstand. Een echte aanrader.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Gemakkelijk bereikbaar, water en afvalverwerking aanwezig (achter de slagboom). Elektriciteit is ook inbegrepen. Afvalscheiding is goed georganiseerd. De staanplaatsen zijn redelijk vlak en duidelijk gemarkeerd. Erg rustig 's nachts. Zou graag terugkomen!
Zeer goede parkeergelegenheid met alle voorzieningen. Ruime percelen, helaas grind. Goede verbindingen naar Erfurt, openbaar vervoer of een mooi wandelpad door het Luisenpark naar het centraal station/de oude stad. Volledig geautomatiseerde cassettereiniging, gratis voor gebruikers van de camping! Ik vond hier schone toiletten en douches.