@SchoutenW
- 1997

- Carthago Chic c-line T 4.9
- 2018
Juni 2026
Heerlijke CP met genoeg voorzieningen. douche €1 en wc €0,50 en hoeft niet lang te wachten. wifi is ook goed. lekker onder de notenbomen gestaan met dit warme weer 35 gr. kosten €15 per nacht. zéér behulpzame beheerder met ladder omdat mijn luifeldoek was los gegaan en het framewerk weer vast moest zetten.
geen ontvangst, zelf rondlopen en in de winkel kon ik betalen voor één nacht met de camper €40 is wel veel te veel, sta wel lekker rustig voor deze nacht. lekker onder de boom met 35 gr. wc’s en douche gevonden. niet onderhouden en vies.
Grote camping met een apart gedeelte voor ouders met kinderen. Geen wifi op de camping alleen maar bij de receptie. wel betalen voor de hondjes, maar geen voerzieningen zoals prullenbak en poepzakjes. Wel mooie nieuwe douches en wc’s.
Mooie grote parkeerplaats vlak bij de stad. Voor een halve dag parkeren moesten we wel €17 aftikken
Heerlijke camping langs een druk fietspad, maar douches en wc’s zijn echt aan verbouwing toe. Voor de rest geen voorziening voor water tanken en grijswater lozen. De prijs-kwaliteitverhouding is niet goed.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Mooie camping vlak bij het meer. 5 dagen gestaan en wel een keer verkast naar een grotere plek met mooi uitzicht op de bergen, waar vele paragliders van de berg afsprongen op en een veld verderop weer aankwamen. Veel duo-sprongen, maar dat is met het blote oog niet te zien.
Mooie camping waar we de eerste nacht toch mochten blijven staan, de volgende dag een mooi plekje uitgezocht. Broodjes service is goed en na 19:00 uur kun je er lekker eten in het restaurant. Lekker klein zwembad waar je kon afkoelen.
Grote camping aan riviertje. Zeer mooie sanitair gebouwen. Nadeel is wel dat er een school naarst is waar de kinderen rumoerig buiten spelen. Met Asci korting maat €15,44 per nacht.
Boerderijcamping waar de kippen en pauw vrij rondlopen. dus ook alles achterlaten bij de campingplekken. alles mag wel een opknapbeurt hebben. leuk zwembadje maar rest is erg oud en niet onderhouden. € 20 voor één nacht met stroom. wel mooi uitzicht en beperkte wifi.