@SchoutenW
- 1997
Mooie grote parkeerplaats vlak bij de stad. Voor een halve dag parkeren moesten we wel €17 aftikken
Heerlijke camping langs een druk fietspad, maar douches en wc’s zijn echt aan verbouwing toe. Voor de rest geen voorziening voor water tanken en grijswater lozen. De prijs-kwaliteitverhouding is niet goed.

Mooie camping vlak bij het meer. 5 dagen gestaan en wel een keer verkast naar een grotere plek met mooi uitzicht op de bergen, waar vele paragliders van de berg afsprongen op en een veld verderop weer aankwamen. Veel duo-sprongen, maar dat is met het blote oog niet te zien.
Mooie camping waar we de eerste nacht toch mochten blijven staan, de volgende dag een mooi plekje uitgezocht. Broodjes service is goed en na 19:00 uur kun je er lekker eten in het restaurant. Lekker klein zwembad waar je kon afkoelen.
Grote camping aan riviertje. Zeer mooie sanitair gebouwen. Nadeel is wel dat er een school naarst is waar de kinderen rumoerig buiten spelen. Met Asci korting maat €15,44 per nacht.
Boerderijcamping waar de kippen en pauw vrij rondlopen. dus ook alles achterlaten bij de campingplekken. alles mag wel een opknapbeurt hebben. leuk zwembadje maar rest is erg oud en niet onderhouden. € 20 voor één nacht met stroom. wel mooi uitzicht en beperkte wifi.
Mooie camping, toiletgebouw nieuw en schoon. De prijs vonden wij wat hoog als het zwembad gesloten is.
Mooie camping, camperplaatsen mooi ingericht, jammer dat de wateraansluiting ontbreekt. Het zwembad is ook fijn. Eten in de brasserie is perfect ook de bediening. Eén minpunt grasmaaien op zondag werd door ons niet gewaardeerd. Ewout en Michelle

Een mooie plek om te overnachten. Vriendelijke mensen. Mooi toilet en douche. Heerlijk rustig, je hoort alleen vogels. Eerste nacht stonden we alleen. De volgende dag waren er 7 plekken meer bezet. Dan is één toilet en één douche erg weinig.
de camping was vol en konden wel op de parkeerplaats voor de camping gaan staan. zwembad was niet in gebruik en zag er verwaarloosd uit.

Zeer nette camping met wc en douche faciliteiten. ook wasmachine en droger aanwezig. gratis wifi en een mooie plek
Honden zijn op deze camping niet toegestaan!
Een prachtige plek, rustig tussen de koeien en appelbomen. Een vriendelijke ontvangst in Frans, prijs is € 18,00. Sanitair netjes. Zeker een aanrader!

Vriendelijk ontvangen, naar de plaats begeleid door de beheerder. Ligt aan een weg, maar weinig last ervan. Omdat we vroeg waren mochten we toch al naar onze plaats. Sanitair is wat verouderd.

mooie terrassen camping er is meer plekken waar het sanitair is. oude huis beneden aan het eind van de camping is verouderd.

mooie camping met lekker verwarmd zwembad. met ASCI- korting maar €16 per nacht
Prachtige CP aan de Moezel. Allen één nadeel hier allen cash betalen en geen pinautomaat in de buurt. Ook in de supermarkt niet.