@Schoutt
- 2007
Hele prachtige camperplaats, spijtig dat men na een mooie fietstocht naar Kinderdijk of Dordrecht de bar met terras niet open was op de camperplaats, zou dan zeker 5 sterren waard zijn.
plaats op het gras achter autoparking, geen stroom!
Camping-Car Park kaart nodig om op te rijden
Het kan gebruiken dat er dubbele boeking is op de camperplaatsnummers en dan gaan de slagbomen niet open bij het scannen van je QRcode
€38 voor 48 uur vrij duur voor een onverzorgde camperplaats, bijna de prijs van een camping in september.
werkzaamheden voor een langere periode
Héél hartelijke ontvangst door de vrouw des huises met de nodige informatie over van alles en nog wat, elke avond twee verse eitjes, .... Ideale camperplaats om van hieruit te fietsen langs de Westerschelde van Terneuzen tot Hulst, het verdronken land van Saeftinghe, ...
Ideale plek om met de metro Bilbao te bezoeken. Bewaakt, gratis en met voorzieningen, wel lawaai door vlakbij gelegen snelweg.
€8,40 om er te overnachten op 26-27 juni 2023
Mooie brede plaatsen Spijtig geen vuilbakken. Centrum 700m Puy du Fou 8km
1 gratis stroomcontact, rustig plaats met toiletten, wandelpark met banken.
Heel afgelegen camperplaats bij het dorp Chanzeaux langs de D121
Wat smalle camperplaatsen maar ideaal om op 250m in de Pizzeria of iets te nuttigen op de Place!
spijtig: geen satiliet ontvangst
Dat putdeksel en zeker dat bordje met "vuil water" zijn niet meer vindbaar
Spijtig dat lozen, vuilbak, ... achter slot en grendel staat wat héél belangrijk is voor camperaars!!
Mooie rustige camperplaats
N48.10172. W0. 77664 Hele mooiecamperplaats met slagbomen
Gratis water, chem. toiletlozen vonden wij zeer interessant want geen enkele andere mogelijkheid in de omgeving. Wat verouderde buurt maar zeer rustig, ook 's nachts en een lekkere pizzeria om te hoek.
Inrijden straatje net over de camping 9 plaatsen Propere plaatsen
Geen camperbordje gevonden, gewone parking
Gesloten wegens Covid
Heel mooie en rustige camperplaats
Wij betaalden €22/nacht voor camper en 2 pers. tussen 10 en 12 augustus 2020.
Rustig maar geen voorzieningen, sanizuil voor de ingang van de camping Bonséjour.
Propere serviceplaats waar men ook kan de was doen, ...
Vanaf 20 augustus 2020 niet meer overnachten
Voor ons ideale plaats: douche met veel water na enkele dagen op een vrije plaats te hebben gestaan. Heel dicht bij de winkels, aan een haventje met mooi uitzicht.
Prachtige camperplaats, omgeving wat minder
Prachtige "plus beau village" op rustige zomeravonden. Maar de coördinaten kloppen niet. N. 46.10999 en O. 03.09787
Juli 2019 nog steeds geen sanizuil. Ook wat smal om op de camperplaats te komen terwijl de autoparking gemakkelijker op en af te rijden is.
Sitecode: 1995
Voor ons een ideale camping om effens te rusten, wassen, zwemmen, ... na enkele dagen rondtrekken met de camper. Zelfs half juli is het er rustig terwijl veel kinderen er zijn, voldoende afstand tussen de campers en vakantiehuisjes.
Op 22 juli 2019 was hier wel water
Parking op de supermarkt, wij hebben daar overnacht voor en na een bezoek aan Chamonix want daar zijn campers niet meer welkom!
Wij betaalden 2x€5 senioren om op de parking te staan en te overnachten. Cliften en visitorcenter zijn gratis
Mooie plaats aan waterval maar geen voorzieningen
Wel wat ver afgelegen maar leuke plaatsen bij pub
Een ideale plaats om dolfijnen te spotten. Niet echt een camping lijkt meer een camperplaats met 2 douches en enkele wc's wel ruime plaatsen. Aan een openbare weg, niet afgesloten daarom codes voor de toiletten, ...
Plaats om te overnachten na een bezoek aan het Chinees restaurant, héél lekker de buffetvorm, Lidl op loopafstand en belangrijk: het toilet kunnen ledigen volgende voor vertrek!
Helemaal geen restaurant of Lidl, ... deze zijn op Parking Schwetzingen N 49.37826 E 8.55933 (11608).
Lekkere pizza's, ... gezellig restaurant, free WiFi, ...
Gratis busverbinding naar Birkenau, mag zeker niet ontbreken bij een bezoek aan het Auschwitz-museum
Geen voorzieningen, wel stroomaansluitingen gevonden, achteraan de parking. Betalen in Poolse munt €10 in euro:€16 voor 24u
Open van maandag tot vrijdag, gratis lichtje hersteld, goeie uitvalbasis om Krakau te bezoeken
Wij hebben maar €3 betaald per overnachting,
rustig overnachtingsplaats op weg naar Dresden
Prachtige plaats voor een dagje rust. Bij het krijgen van een code voor de lozing is ook een WI-FI code, leuk stadje!
mooie plaats aan de Ems, geen voorzieningen maar prachtige plaats op doortocht
De eerste dag betaalden we €14, de 2 volgende dagen €20??? Terwijl het water nog altijd afgesloten was.
€1 per uur
Spijtig geen voor voorzieningen, enkel vuilbakken. Aiguèze: één van de Plus Beau Village.
Mooi stadje met prachtige camperplaats.
ideaal om van hieruit de stad te bezoeken.
Rustige plaats, in juli 2017 €2 voor 55 minuten stroom, vrij duur.
Gratis stroom, rustige verlichte overnachtingsplaats, geen afgebakende plaatsen gezien, mix parking.
ideale plaats om te skiën bij sneeuw, in de weekends overdruk, geen faciliteiten op de overnachtingsplaats
Geen wegwijzers naar de camperplaats, bewijzering naar bus- en autoparking volgen. Toiletten aan bib, enkel open tijdens openingsuren bib.. Ideale plaats om Passchendaele Memorial Museum te bezoeken. Parking gelegen in kasteelpark met vijver en veel mogelijkheden om te fietsen, wandelen, joggen, ...
Prachtige camperplaats tijdens reis naar Normandië, maar tussen 12u30 en 16u en na 19u kan je niet meer oprijden.
Prachtige plaats op 350 meter van de gletsjer.
Overnachtingsplaats aan het bezoekerscentrum van de waterversnelling.
Deze camperplaats is gelegen op 4,5km van de prachtige rotstekeningen van Tatum
Prachtige plaats. NOK 180 inclusief stroom, douche en internet.
Veilige, rustige plaats bij het water.
Wel wat ver van het centrum afgelegen. Met bus 16 op 100 meter van de parking is het centrum van Helsinki gemakkelijk te bereiken, rustig plaats aan het water.
Wij hebben slechts DKK 25 betaald per dag inclusief water en stroom en DKK 10 per douchebeurt, prachtige plaats.
Wij hebben er gratis overnacht op de parking, mooie plaats aan recreatiedomein!
Prachtige plaats op het sportterrein achter een omheining, douche te nemen in het complex, internet in de bar, ... een ideale plaats om te overnachten tijdens een reis door Servië, Zica en Studentica monastery op enkele kilometers
Mooie plaats in het centrum van Belgrado, net aan bushalte, op een privéterrein achter hek, gratis stroom, water, wifi, ... en zéér vriendelijke ontvangst
Zeer mooie en rustige plaats aan visvijver, wel kleine camperplaatsen daar soms ook auto's voor de sanizuil staan, alles is gratis, waternemen, stroom, ...
Wij hebben hier gestaan januari 2014 op de recent aangelegde parking bij het binnenkomen van het dorp. Water en chemisch toilet lozen kan bij het station. Bezoek aan het klooster is zeker ook de moeite!!
Sitecode: 1912
Wij stonden hier alleen in jan'14, van niets of niemand last gehad, geen voorzieningen, nieuw aangelegde parking voor bezoekers aan het dorp, een plus beaux village de France!
Prachtige "gedoogde" camperplaats, wil zeggen geen luifels, stoelen, ... Wij waren er half januari, Guardia civil langs gekomen, geen controle gedaan, geeft wel een veilig gevoel!