@Schovers

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Inmiddels genoeg vrije plaatsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige plek. Met de bus sta je binnen 20 minuten in het centrum. leuk fietsen door het Nationaal Park. Vriendelijke mensen die hier hun hondje uitlaten of komen te vissen. Een aanrader. Je moet wel zelf voorzienend zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima camping. Niet groot maar heel goed onderhouden en een heel goede WiFi.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst! Mooie plaats om de kloosters met een tour te bezoeken. Wij hebben dit via Meteorarocks geboekt, je wordt terplekke opgehaald. En de overnachting betaal je met het diner om 19.00 uur, door moeders bereid. Lekker gegeten, wat de pot schaft, en de lekkerste patatjes!!! Zeker een aanrader!!!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Dit is inderdaad een geweldige plek die je niet mag overslaan. Heerlijk warm water van 38° stroomt in een beekje en tal van plekken waar je heerlijk kan baden in het warme water. Heel veel ruimte om te staan. Een bijzondere plek.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Dit is inderdaad een geweldige plek die je niet mag overslaan. Heerlijk warm water van 38° stroomt in een beekje en tal van plekken waar je heerlijk in kan baden. En heel veel ruimte om te staan. Een bijzondere plek.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Inderdaad een hele mooie camping die ook nog eens goed onderhouden wordt. Zeer goede en moderne sanitair en zelfs kookplaatsen. Hier heerlijk 4 nachten gestaan. Helaas geen zandstrand maar een kiezelstrand.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima plek om de stad te bezoeken en te overnachten. 's Ochtends vroeg wel lawaai van startende autobussen, maar oordopjes doen wonderen. Hele mooie stad. Een must om te bezoeken. Wij hebben wel een grote container gevonden voor afval.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie camperplaats op grind, met zeer goede voorzieningen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, wat onze eerste camperervaring tot een groot succes maakte. We waren hier half maart 2018 voor 2 nachtjes. Door het zonnige weer hebben we goed kunnen genieten van het mooie landschap in de omgeving met zijn vele kastelen.