@Schwedenopa
- Frankia
- 2017
- Integraal
2023
Parkeren voor campers is niet meer toegestaan.
2022
Geen wc-losplaats! Wel gratis water.
Goede plek voor een of twee nachten. Maar waterzuil al weer kapot.
Prima plek, en gratis! De bakker om de hoek is zondags gesloten. Maar er is een tweede bakker verder op de "Hauptstraße", vlakbij de gemeentehuis, die heeft zondags open.
Betaalautomaat werkte niet. Ik heb daarom na telefonisch overleg met het gemeentebestuur in de betaaldoos betaalt. WC lozen lukte ook niet, de afvoer was verstopt.
Enkele plaatsen geblokkeerd door permanent geparkeerde kampeerautos van bewoners. Maar 's nachts rustig. Lozen kan, maar water nog steeds defect.
2021
De plaats is sinds 6 augustus 2021 weer open. Maar je hebt een Covid-certificaat nodig. Afvoer werkt, water nog niet.
Was op 5de Augustus weer open. Mooie plek. Zonder voorzieningen, maar heel rustig.
Ben hier afgelopen weekend terug geweest. Is sinds begin 2021 niet meer gratis, kost nu 35 kronen voor 24 uur. Ook voor een bezoek aan het park wordt een vrijwillige bijdrage van 40 kronen gevraagd. Maar nog steeds een leuke plek.
Leuke plek med wat verkeerslawaai. We hadden een discussie met de bewoner van de voormalige sluiswachtershuisje naast het servicehuisje. Hij zei dat campers niet gebruik mogen maken van de buitenwaterkraan aan de servicehuisje. Volgens de website klopt dit niet! En de buitenwaterkraan is op dezelfde watervoorziening aangesloten als de voorzieningen in het huis (douche, keuken, toilet).