@Schwedenopa
- 2001
- Frankia
- 2017
- Integraal
Parkeren voor campers is niet meer toegestaan.
Geen wc-losplaats! Wel gratis water.
Goede plek voor een of twee nachten. Maar waterzuil al weer kapot.
Prima plek, en gratis! De bakker om de hoek is zondags gesloten. Maar er is een tweede bakker verder op de "Hauptstraße", vlakbij de gemeentehuis, die heeft zondags open.
Betaalautomaat werkte niet. Ik heb daarom na telefonisch overleg met het gemeentebestuur in de betaaldoos betaalt. WC lozen lukte ook niet, de afvoer was verstopt.
Enkele plaatsen geblokkeerd door permanent geparkeerde kampeerautos van bewoners. Maar 's nachts rustig. Lozen kan, maar water nog steeds defect.
De plaats is sinds 6 augustus 2021 weer open. Maar je hebt een Covid-certificaat nodig. Afvoer werkt, water nog niet.
Was op 5de Augustus weer open. Mooie plek. Zonder voorzieningen, maar heel rustig.
Ben hier afgelopen weekend terug geweest. Is sinds begin 2021 niet meer gratis, kost nu 35 kronen voor 24 uur. Ook voor een bezoek aan het park wordt een vrijwillige bijdrage van 40 kronen gevraagd. Maar nog steeds een leuke plek.
Leuke plek med wat verkeerslawaai. We hadden een discussie met de bewoner van de voormalige sluiswachtershuisje naast het servicehuisje. Hij zei dat campers niet gebruik mogen maken van de buitenwaterkraan aan de servicehuisje. Volgens de website klopt dit niet! En de buitenwaterkraan is op dezelfde watervoorziening aangesloten als de voorzieningen in het huis (douche, keuken, toilet).
Plaats bestaat niet meer.
's nachts rustige plek. Toilet lozen met de afzuigslang voor boten is mogelijk, maar moeilijk.
Als in het restaurant niet luidruchtig een feest gevierd wordt, is het een zeer rustige plek. Officieel zijn campers niet toegestaan op de normale parkeerplaats, maar blijkbaar wordt dit niet gecontroleerd.
Mooie, 's nachts zeer rustige plaats. In de zomer is een tochtje met de museumspoorlijn een echte aanrader voor spoorwegfans.
Prijs verhoogd tot 200 kr in 2020. Maar nog steeds een geweldige en heel rustige plek. Enige nadeel: Geen put voor afvalwater.
Mooie locatie. Maar de waterkraan is er niet meer.
Aangename, rustige plek. Geen voorzieningen. Te voet over de sluisdeur (dat is toegestaan) zijn het maar 600 m naar de centrum.
Campinggedrag en tenten zijn wel verboden, maar overnachten niet! De in Zweden gebruikelijke 24-uursregel is van toepassing.
"Camping förbjuden" betekend in Zweden: Geen campinggedrag! Dus geen luifels, BBQ, stoelen etc. naar buiten zetten. Parkeren mag wel! Ook slapen in de geparkeerde camper, als je niet langer blijft dan op het bord aangegeven.
Zeer mooie, rustige plek 's nachts. Kruidenier discounter, bakker en apotheek in de buurt, slager en Edeka supermarkt een beetje verder weg. Geen afvalverwerking! De kleine prullenbak is niet bedoeld voor huishoudelijk afval. Goede fietspadverbinding met Celle. Grijswaterafvoer alleen mogelijk met een slang.
Was in de kerstnacht 2019 een zeer aangename en rustige plek voor een overnachting.
De plaats was alltijd alleen beschikbaar van Mei tot September. In 2019 was hij helemaal niet open ivm bouwwerkzaamheden. Of de plaats in 2020 weer open gaat, weet ik nog niet.
Voorzieningen (water etc) worden nog steeds vermeld, maar bestaan niet meer.
Zeer mooi, zeer goed uitgerust en 's nachts rustige plek voor een eerlijke prijs. Ook heel eerlijk: elektriciteit, water en douche worden gefactureerd per chipkaart cent exact. Ongebruikt krediet op de kaart wordt terugbetaald bij het afrekenen. Zeer mooie oude stad op loopafstand.
Ook s'nachts komt af en toe en auto langs. Overnachting en stroom voor 5 €, det is goed. Maar voor water en wc lozen moet man 5 € bijbetalen, det is heel veel. Hebben wij niet gedaan. Volgens website zal de sanizuil in de toekomst worden vervangen.
Mooie, relatief rustige plek achter het gemeentehuis. Jetons voor water zijn ook bij de supermarkt verkrijgbaar.
Prachtige plek, 's nachts behalve koebellen en Bachrauschen erg rustig. Verschillende wandelpaden, waaronder de Lisonquelle en de grot Sarrazine. Prijzen augustus 2019: 4, - € per nacht plus 55 cent toeristenbelasting per persoon. Aan- en afvoer zijn INBEGREPEN in de kamerprijs, het station bevindt zich in de kaasfabriek, waar u ook hebt betaald. (Alleen degenen die willen wegdoen en de nacht willen doorbrengen, betalen € 2,50.)
Mooi, 's nachts een zeer rustige plek. Ideaal als startpunt voor fietsen op de Doubs. Voor campers met een hoogte van meer dan 2,7 meter adviseer ik de nadering vanuit Laissey. Tegenover het slot een kraan met slang.
We sliepen hier eind augustus 2019 goed en vredig, hoewel verschillende binnenschepen 's nachts de sluis passeerden. Wat mogelijk was omdat de weg naar Cattenom was afgesloten vanwege de aanleg.
Heel mooie, s'nachts rustige plek. Douche alleen voor zwembadbezoekers, als het zwembad open is.
Mooie plek. Ook passanten kunnen lozen en water aftappen zodra ze voor minst een uur betalen (25 kr).
Op 13de September 2019 was deze CP gesloten!
Mooie, rustige ligging. Men mag alleen binnen het gemarkeerde gebied overnachten. Ook wat aan de prijzige kant.
Leuk, 's nachts behalve bellen en Eulenrufe rustige parkeerplaats bij een park. Bakkerijen, slagers en supermarkt in de buurt. Nadeel: het park is Kiffertreff, daarom soms geurhinder.
Hier is alles precies goed: een prachtige omgeving, 's nachts rustig, veel recreatieve mogelijkheden, winkels, alle benodigde infrastructuur. En het hele jaar door, zelfs in de winter. En een zeer gematigde prijs.
Veel plaatsen geblokkeerd door lokale mobiel. Veel afval en helse verkeerslawaai. Jammer dat de voormalige hoofdstad geen betere plek kan of wil bieden! Ik betaal ook graag.
Juli 2019: onverharde parkeerplaats beperkt tot 6 uur, weide op 24 uur. Niet stoppen bij de steiger. Betaling (vrijwillig) alleen via Swish.
Rustig 's nachts, gratis parkeerplaats met uitzicht op het meer.
De plaats is niet langer gratis maar nog steeds erg populair.
Lijkt een leuke plek te zijn, maar was op 1 Jan 2019 gesloten vanwege vandalisme.
Toen we in augustus 2018 passeerden was de plaats gesloten vanwege een rommelmarkt.
Sober, maar 's nachts rustig.
Prima plek zonder voorzieningen. Soms komt er een van de oude Götakanaal-stoomschepen langs.
Vanwege de nieuwe verkeersbrug ten noorden niet meer zo erg rustig. Maar nog steeds een goede plek voor een nacht of twee.
Overdags veel verkeerslawaai, maar s'nachts redelijk rustig. Erg schuin. Niewe sanizuil, maar ipv 100 liter per euro zoals op de zuil staat krijgt je maar 25 liter.
Goede plek om te verblijven, rustig 's nachts. Het enige nadeel: in plaats van de opgegeven hoeveelheid water van 90 liter per euro, slechts ongeveer 15!
Leuke plek, erg rustig 's nachts. Ongeveer 4 campers kunnen voor het café staan, er is ruimte voor ongeveer 15 meer aan de andere kant van het dok. Geen grijs / zwart water dumpen faciliteiten. Als je vanuit het westen op de E20 nadert en je navigatiesysteem je vertelt om rechtsaf te slaan richting "Säterbo k: a", doe dat dan niet! Het wegdek is vreselijk! Ga nog ongeveer 900 meter verder en ga dan rechtsaf.
Zonder voorzieningen, maar een heel rustige plek. Echt Zweeds plattelandsleven.
Deze recentie bevat geen tekst.
Deze recentie bevat geen tekst.
Op het stromend water na volledig stil. Een van onze favoriete plekken.
's Nachts rustig, maar vroeg om 7:00 uur begint het bevoorradingsverkeer naar de tegenoverliggende supermarkt.
Bezocht op 18 augustus 2017. Zeer mooi en 's nachts zeer rustige parkeerplaats aan de oever van het meer. Interessant museum, prachtige waterspeeltuin voor de kleintjes (en niet zo klein) en een kleine rommelmarkt.
Bezocht op 8 augustus 2017. In tegenstelling tot de aankondiging kwam de kassier al vroeg om 8:00 naar ons. Dicht bij het centrum, relatief rustige plek om te verblijven.
Alleen geschikt voor overnachting als gevolg van straatlawaai. Maar goed voor een stadsbezoek vóór of na een veerboot overtocht.
Alles weer open; van 10 tot 20u: verwarmd zwembad, toiletten, douches.
De spoorlijn is sinds 6 mei 2017 geschiedenis, de treinen rijden nu door een tunnel.
Prijzen voor verblijf OK, voor stroom en lozen redelijk. Maar water is heel veel te duur: 50 cent voor maar 10 liter!
We waren er op 1 september 2016 en het servicepunt zag er precies uit zoals op de foto. Het werkte goed. Plaats zelf is inderdaad erg klein geworden. Maar rustig 's nachts, geen problemen met kinderen.
De "Travellers" zijn vertrokken op 18 december. We waren op Oud en Nieuw op de plaats, alles is weer goed.
Brug over kanaal was eind juni 2011 ivm. werkzaamheden afgesloten, maar plek was wel bereikbaar. Geen officiële camperplaats, dus geen borden.