@Scott1960
- 2006
mooi gelegen camping, in een zeer fraaie omgeving met goede wandel- en fietsmogelijkheden. sanitair is beperkt in omvang maar goed verzorgd. Receptie is inderdaad bijzonder te noemen, een cursus klantvriendelijkheid zou wel besteed zijn. Maar ach, beschouw het als folklore en laat er je goede humeur niet door beïnvloeden!
Prima camping met vriendelijke mensen aan receptie en in biergarten. Rustige camping, mooie omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden; van drukke weg niets gemerkt.
Prima plek aan rivier, goed onderhouden sanitair, loopafstand centrum. All-in prijs in verhouding tot voorzieningen.
Aardige en behulpzame ontvangst door echtpaar (eigenaar). Prima plek, rustige nachten, schoon sanitair. Goede uitvalsbasis voor wandelen en fietsen, ook door knooppunt openbaar vervoer (gratis door Gästekarte). Heerlijk eten in restaurant, aanrader!
Prima plek aan het water, mooie uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochtjes. Aardige en behulpzame eigenaren, die voor elke vraag een goede oplossing hebben: behulpzaam, vriendelijk en altijd met een glimlach. verharde plaatsen, sanitair is goed en schoon, leuke bar met lekker eten ter plaatse. Ze zijn enkele weken geleden nog maar net begonnen, maar nu al een zeer welkome aanvulling op het camper plaats aanbod in deze omgeving!