@Scruffie
- 2014
Super goed verzorgde plek. Vriendelijke beheerster. Goede plek om de peel en dorpen te bezoeken!
Hier best lang gestaan. Brede plaatsen. De hagen zijn nu zeer mooi in herfstkleuren. onze kleinkinderen zijn dol op hazelnoten rapen en spelen in de voorzieningen die daar voor ruimschoots aanwezig zijn. Het nieuwe sanitair is prachtig en binnenkort ook nog een goede wasmachine en droger. Goede gastheer en gastvrouw. Prima horeca voorzieningen. Het enige dat ontbreekt is een speelwei voor de hond.Deze plek is heel geschikt voor een langer of kort
Geweldige plek. Schoon. Prachtige omgeving en heel rustig.
Mooie omgeving. Camping is versleten en slecht onderhouden. Ga je op de camperplaats staan dan wordt je geacht het sanitair niet te gebruiken. camping voor 2 nachten, 2 personen en stroom 57,20.
Camperplaats is vervuild. Veel rommel. In de uiterste hoek een vaste camper met 4 mannen. Vriendelijke gasten het enige waar je last van hebt is de wietlucht. De serviceplek is sterk vervuild omdat mensen hun cassette legen voor de paal op een putrooster i.p.v. de daar voor bestemde opening in de zuil. Alle besmeurde papier en veel uitwerpselen zijn dus fraai verdeeld over de plek. Deze nooit meer!
De camping is geopend van 1 maart tot 1 november. Anders dan vermeld staat. Nu is restaurant gesloten en ook geen broodservice. Nieuw sanitair is ok. Verder op dit moment geen bijzondere plek. Goed voor een overnachting.
Prachtige plek! Je betaalt 15 euro. Op de plek heb je daarvoor stroom en is er 1 waterkraan. Wil je alleen de servicepack gebruiken dan kost dat 4 euro. Blokken zijn op verschillende plekken echt nodig. Het uitzicht is gewoon prachtig!
Sitecode: 20141
laagseizoen prijs is 16 euro. cassette van toilet spoelen middels automaat voor 3 euro. Automaat uiteraard defect. Echt een doorgangsplaats aan het worden. Jammer.
Goede voorzieningen. Deze week zijn de plaatsen verdeeld en genummerd. Het resultaat waren diepe en smalle plaatsen. In een druk weekend met buren kun je nu ieder woord verstaan, elke cigaret en scheet ruiken. Jammer dit doet afbreuk aan de kwaliteit die er was. Voor ons voortaan alleen voor en naseizoen.
De zuil ziet er gehavend uit. Het werkt wel. Je hebt wel een tuinslang nodig. Onder de kraan krijg je geen gieter.
8 mei bevrijdingsdag. Geen beheerder en dus geen stroom. Aardige plek. Geen direct zicht op de Maas. Een beetje saai als plaats.
Weer een paar fijne dagen hier doorgebracht. Als afsluiting van een reis. Niet als begin anders blijven wij hier 5 weken hangen. Gastvrijheid is hier uitgevonden lijkt het.
Bijzonder mooie CP. Alles is er Bakkers om de hoek. Winkels in directe omgeving.
Goed alternatief voor het overvolle Pont-a-Mousson. Ruimte genoeg. Jammer genoeg in najaar gesloten.
50 cent per kWh? Daar doe ik het voor! Betaal thuis 52 cent.
Prachtig uitzicht over de omgeving. Drinkwater pakken in sanitairgebouw met een gieter. Er zit een handig slangetje onder het wastafeltje in de hoek van de herenafdeling. Douches en toiletten gewoon schoon. Bezocht op 11 november.
Mooi gelegen camping. Prachtig uitzicht. Werden op de laatste dag van het seizoen toch zeer vriendelijk ontvangen. Alle plaatsen spic en span verzorgd. Komen hier in nieuw seizoen zeker voor meerdere dagen terug.
Zeer vriendelijke eigenaren. Doen werkelijk hun uiterste best om het je naar de zin te maken. Hond geen probleem. Geen luxe maar alle basisvoorzieningen zijn er en doen het. Prachtig vergezicht over de verre omgeving vanaf plek 2.
Perfecte plek. Mooi aangelegd. Lekker rustig. Alle voorzieningen die uitstekend functioneren en goed onderhouden zijn. Vriendelijke gastvrije beheerders.
Prachtige parkachtige camperplaats. Fijne vlakke plekjes. Lekker ruim. Veel goede voorzieningen. Zijn geld echt wel waard.
Wat een oase! Zeer vriendelijke beheerders. Op korte afstand van winkels en historisch centrum. Voorzieningen oud maar zeer netjes onderhouden. De gemeente zou bezoekers een groot plezier doen door hier eens wat te investeren!
Bijzonder vriendelijke beheerder. Plaatsen zelf zijn erg krap. Geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Wat te duur voor wat je ervoor krijgt. Wel bijzonder dicht bij gezellig centrum.
Sitecode: 20141
Alle voorzieningen die je nodig hebt direct bij je camper. Geen Wi-Fi op de CP, wel bij de receptie. Winkel en restaurant verplaatst naar Esso station wat verder op. Op het campingterrein is nog wel een bistro. Zeer drukke weg naast CP gebruik het voetgangers tunneltje dat er ook is. Naast CP ligt een camperhandel waar ook toebehoren te krijgen is Ondanks alles een wat saaie plek.
Ruim en rustig. Prachtig uitzicht vanaf CP. Restaurant gesloten toen wij er waren. Prima bakker op de hoek .