@Seb27
Lid van Campercontact sinds 2020
Schoon, modern en zeer goed uitgerust. De buitenjacuzzi is geweldig! We willen daar graag meer tijd doorbrengen.
Zeer goed alternatief voor de campings van Athene en de parkeerplaats Piraeus. Zeer gemakkelijke toegang vanaf de snelweg (zware vrachtwagens parkeren soms 's nachts) De metro ligt op 10 minuten lopen (5 dagen voor € 9). Het is een parkeerplaats met alleen toiletten, wacht niet langer, maar uitstekend waar voor je geld. We voelden ons veilig. Supplement voor groot formaat.
Camperplaats waar ook caravans welkom zijn, het hele jaar geopend! Nieuw in juli 2019, de permanente sanitaire voorzieningen zijn van zeer goede kwaliteit en zeer schoon. Toegang is eenvoudig, en uitwisselingen zijn heel gemakkelijk door WhatsApp telefoon of Viber. Er is een aangrenzend restaurant dat populair lijkt bij de lokale bevolking.
De plaats is al erg aangenaam en het werk in uitvoering zal het essentieel maken. De sanitaire voorzieningen zijn goede hotels waardig, een geweldige ontvangst, de drankjes zijn zeer goede prijzen (zeer goede lokale wijn). De betonnen blokwand wordt snel vergeten met het prachtige uitzicht op de bergen. Open in de winter (februari 2020), warm water in de toiletten, maar niet al te slecht voor de afwas.
Sitecode: 19677
Er ontbreekt vaak iets om de camping perfect te maken. Maar hier is alles aanwezig, onberispelijk en modern sanitair, zeer vriendelijk welkom met een briefje in het Frans, klein speelpark voor kinderen, een welkomstkopje koffie. Het hele jaar geopend, februari 2020 De weg van Shkodër en Durres is onberispelijk De weg naar Gjirokastër (via Fier) is onberispelijk
Prachtige camping onder de olijfbomen. Het grootste deel van de camping ligt onder de eiken. Het sanitair bevindt zich in een zeer goede staat, een klein speelpark voor kinderen. Zeer eenvoudig contact in het Engels via WhatsApp of Viber. Petrovac is te voet bereikbaar (een beetje ver voor degenen die niet van wandelen houden) via een heel mooi pad.
Overgewaardeerde camping, de sanitaire voorzieningen zijn schoon, maar de douches zijn echt niet praktisch. Er is een kampkeuken, maar niet in gebruik toen we er waren in februari 2020. Maar het is vooral de prijs die het probleem is, we betaalden de helft minder in Montenegro voor beter. De weg vanuit Montenegro is in goede staat en de toegang is eenvoudig, de laatste 150 meter zijn onverhard.
Echt waar voor je geld! We hadden een geweldige tijd hier (1 week), eigenaar is erg vriendelijk en alles wat je op een camping verwacht te vinden is er. Mooie speeltuin voor kinderen en gratis kleine fietsen voor hen. Midgetgolf en zwembad. Keuken is uitgerust met oven, spoelbakken en elektrische kookplaat (een is zelfs inductie!) Douches zijn ok en voorzien van vloerverwarming. Vanaf hier zijn we naar Unesco Cliffs, Kopenhagen en Roskilde gegaan. We zijn er in oktober geweest en het is het hele jaar door geopend.
Mooi en aan zee, de badkamers zijn schoon en recent, maar de douches zijn niet praktisch. Er zijn olijfbomen aan de rand van de centrale steeg waardoor de doorgang een beetje smal is. U kunt ook via de strandweg binnenkomen. U kunt bellen via WhatsApp of trillen om hoge kosten te voorkomen (geen reactie per e-mail). Het hele jaar geopend, nog een ster.
De enige camping geopend in de winter (eind januari 20) rond Dubrovnik, bedankt. De gastvrouw is erg vriendelijk, spreekt gemakkelijk in het Engels. De douches zijn buiten, met een dubbel gordijn, dus niet praktisch als het koud is of als er wind is. Het water is erg heet en met druk en een flexibele douchekop, uiteindelijk is het beter dan veel kamperen!
Hier voel je je als kabeljauw op de Lofoten-eilanden, alles is veel duurder in vergelijking met de andere prijzen elders in Noorwegen. De camping ligt heel dicht bij Flåm, 5-10 minuten lopen, maar alles is kunstmatig. Als je kunt, geef je de voorkeur aan "Kjørnes Camping"
Uitstekend verblijf op deze camping eind januari 2020 Een opmerkelijk welkom en zeer vriendelijk, zeer gemakkelijk contact door whatsApp in het Engels Zeer goed gelegen, u kunt gemakkelijk Mostar, Blagaj, Počitelj, Međugorje, de Kravice-watervallen en Stolac De plaatsen liggen direct aan de rivier de Neretva, en bovendien passeert u de kasteelpoort die het hele jaar geopend is
Kalme en wulpse luxe! We verbleven 10 dagen in begin januari 2020, het voordeel buiten het seizoen is de toegang tot de 2500m² van het wellnesscentrum van Hotel Falkensteiner 5 minuten lopen (die van de camping was gesloten). U hebt toegang tot de sauna, hamam, meerdere jacuzzi's, binnen- en buitenzwembaden op 31C. Op de nieuwe, onberispelijke sanitaire camping, goed uitgeruste staanplaatsen. Verplichte doorgang buiten het seizoen!
We sliepen hier eind december 2019 om de Plitvicemeren te bezoeken. We werden met open armen ontvangen door de charmante eigenaars met cakes en slivovitz! Het was tot -9 °, dus het water was uitgeschakeld om breuk te voorkomen, maar de voorzieningen waren in goede staat en schoon. Zeer goede wifi, echter een beetje lage spanning (~ 200V) waardoor uw koelkast standaard kan worden ingesteld.
Zeer eenvoudige camping, groot veld in het midden van de bomen voor campers, een verlenging van de muur voor elektriciteit. Warme maar onverwarmde douches en rudimentaire toiletten. We hadden geen problemen met onze grote caravan te manoeuvreren, maar waarschijnlijk omdat we alleen waren, is dit in normale tijden niet geschikt voor grote mensen.
Goede camping, we waren er in het laagseizoen (november 2019), dus sommige apparatuur was niet functioneel (zwembad, toiletgebouw). Veel schaduw die in de zomer moet besparen! Zeer vriendelijke eigenaar.
Een van onze beste herinneringen aan Noorwegen, waarschijnlijk omdat we eind augustus het noorderlicht zagen. Maar ook omdat sommige plaatsen een weids uitzicht op de fjord bieden, zijn de sanitaire voorzieningen en de keuken onberispelijk en lijken ze nieuw. De ingang is niet erg aantrekkelijk! Voor vissers is er alles wat je nodig hebt om je vangst voor te bereiden en te wegen! Bootverhuur mogelijk
Super camping, zeer gastvrij, een persoon neemt ons mee naar de site en helpt ons indien nodig te manoeuvreren. Sommige caravanplaatsen hebben een houten terras voor het zonnescherm. Gratis sauna (op bepaalde tijden en gedifferentieerd, man, vrouw en gezin) Professionele keukenapparatuur, vaatwasser, duikuitrusting ... Rustig zelfs in het hoogseizoen op 8-3-19
De toiletten zijn niet erg jong en niet erg aantrekkelijk. De plaatsen zijn mooi en schaduwrijk, zelfs als we eind oktober 2019 op zoek waren naar de zon!
Camping is het hele jaar geopend, we waren er eind oktober 2019, zeer aangename omgeving, er is een groot meer in het midden van de camping en naast een grote golfbaan omgeven door bossen, zeer aangenaam om daar te wandelen, zelfs als u speelt geen golf. De sanitaire voorzieningen waren onberispelijk, we waren in het laagseizoen, maar ze kunnen in het hoogseizoen in aantal overtroffen zijn? Vanaf hier wordt Legoland probleemloos gedaan. Heel goed verblijf hier.
Vriendelijke eigenaren, alles werd telefonisch gedaan omdat ze half oktober 2019 niet aanwezig waren. Economische oplossing om Odense te bezoeken.
Alles is in zeer goede staat, zeer schoon begin november 2019. Zeer vriendelijke eigenaar! Zeer mooie bossen op een steenworp afstand.
Heel goed, genoeg om de omgeving te bezoeken. Is geschikt tot laat in de avond. Betalen en onpraktische douches (te veel druk ...) Er zijn ook geiten, maar pas op met kinderen die bijten !!
Zoals aangegeven in de vorige opmerking, nieuw en zeer schoon toiletgebouw. We waren er eind november 2019 om Toulouse te bezoeken. Reserveer uw verse brood voor de volgende ochtend, het is uitstekend.
Zeer vriendelijke eigenaren, praktisch voor een tussenstop buiten het seizoen (we waren er half november). Geschikt voor grote mensen omdat daar een grote camper met een kleine auto was geïnstalleerd. Let op, het voltage was erg laag toen we daar waren ~ 180V waardoor je koelkast standaard kan worden ingesteld. U kunt uw chemisch toilet legen in de stad bij de camperplaats.
Oude camping die wordt gerenoveerd, toen we eind oktober 2019 aankwamen.
Parkeren om te slapen met WC (zie openingstijden), warm water koud water. Controleer de dienstregeling van de trein om 's nachts niet verrast te worden!