@Seb27
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

13 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Schoon, modern en zeer goed uitgerust. De buitenjacuzzi is geweldig! We willen daar graag meer tijd doorbrengen.
Zeer goed alternatief voor de campings van Athene en de parkeerplaats Piraeus. Zeer gemakkelijke toegang vanaf de snelweg (zware vrachtwagens parkeren soms 's nachts) De metro ligt op 10 minuten lopen (5 dagen voor € 9). Het is een parkeerplaats met alleen toiletten, wacht niet langer, maar uitstekend waar voor je geld. We voelden ons veilig. Supplement voor groot formaat.
Camperplaats waar ook caravans welkom zijn, het hele jaar geopend! Nieuw in juli 2019, de permanente sanitaire voorzieningen zijn van zeer goede kwaliteit en zeer schoon. Toegang is eenvoudig, en uitwisselingen zijn heel gemakkelijk door WhatsApp telefoon of Viber. Er is een aangrenzend restaurant dat populair lijkt bij de lokale bevolking.
De plaats is al erg aangenaam en het werk in uitvoering zal het essentieel maken. De sanitaire voorzieningen zijn goede hotels waardig, een geweldige ontvangst, de drankjes zijn zeer goede prijzen (zeer goede lokale wijn). De betonnen blokwand wordt snel vergeten met het prachtige uitzicht op de bergen. Open in de winter (februari 2020), warm water in de toiletten, maar niet al te slecht voor de afwas.
Sitecode: 19677
Er ontbreekt vaak iets om de camping perfect te maken. Maar hier is alles aanwezig, onberispelijk en modern sanitair, zeer vriendelijk welkom met een briefje in het Frans, klein speelpark voor kinderen, een welkomstkopje koffie. Het hele jaar geopend, februari 2020 De weg van Shkodër en Durres is onberispelijk De weg naar Gjirokastër (via Fier) is onberispelijk
Prachtige camping onder de olijfbomen. Het grootste deel van de camping ligt onder de eiken. Het sanitair bevindt zich in een zeer goede staat, een klein speelpark voor kinderen. Zeer eenvoudig contact in het Engels via WhatsApp of Viber. Petrovac is te voet bereikbaar (een beetje ver voor degenen die niet van wandelen houden) via een heel mooi pad.