@Sebanhu
- 2014
- Carado T 337
- 2019
Een prachtig gebied, helaas totaal verwaarloosd! Sanitair zeer oud en deels kapot. Douches spuiten aan alle kanten. Het legen van het toilet staat niet buiten kijf. Vanochtend was er nergens water en ook geen informatie daarover. De terreinwachter, die erg aardig is, was nergens te bekennen. Wij en 5 andere bezoekers vertrokken om 11.00 uur!
De plaats heeft alles: schoon sanitair, zeer goed restaurant, enkele grote pleinen. Wij betaalden €19 per nacht inclusief alles.
Kleine ruimtes niet voor campers van 7 meter. Sanitair zeer schoon. Alleen afwassen met koud water. Schaduwrijk.
heerlijke rustige plek met bomen. Elektriciteit en water ter plaatse. Met zicht op de Etang. Sanitair tiptop. Absoluut een aanrader voor €21.
Voor campers direct aan het water staanplaatsen, deels gras, deels grind. Sanitair schoon maar helaas wat verwaarloosd. Douchen met 10 NOK-munten. Café en boodschappen op de weg (10 minuten). Afvoer toilet en grijs water.
Alles beschikbaar voor verwijdering. Nieuwe sanitair container met 4 complete hutten. Was-en droogautomaat. Zou graag terugkomen naar deze rustige plek.
Heerlijk rustige plek direct aan het meer. Voor 10 euro zou het toilet schoner moeten zijn. Maar absoluut oké voor een nacht.
prachtige plek direct aan het meer. Vriendelijke ontvangst en grote stoelen om uit te kiezen. Alles aanwezig en schoon. Alles inbegrepen voor 250 SEK, inclusief wasmachine en droger. Dorpswinkel (ICA) met alles op 1300 meter.
Prima plek voor 1 nacht. Vriendelijke ontvangst en winkel met de belangrijkste zaken inclusief broodjesservice. Sanitair schoon en bruikbaar. Prijs echter voor 2 personen en Womo 21 euro (+4 euro stroom) betaald.
Zeer vriendelijk broer stel. Sanitaire voorzieningen eenvoudig maar schoon. Rustige plek maar helaas geen broodjesservice.
Plaats met alles - restaurant, winkel van grote selectie. Plaatsen vrijgevig met natuurlijke grond. WiFi hele plaats goed. Met ACSI 19 Euro incl. Elektriciteit. Bus bij de ingang, helaas weinig busverbindingen. Naar de zee in 15 minuten te voet. Altijd weer!
Goede locatie, dicht bij het strand en bereikbaar per loopbrug. Bushalte recht voor de ingang. Sanitaire voorzieningen - nou ja, niet de hit! Personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk.
Zeer goed gelegen plaats. Helaas zijn winkel, bar / restaurant gesloten aan het einde van oktober. Perfect voor wandelingen. Sanitaire voorzieningen tipptopp. Prijs met 20 euro zonder elektriciteit vrij hoog voor dit seizoen
Rust en ontspanning op zijn best. Attente ontvangst, altijd behulpzaam, mooi terrasvormig, grote zitplaatsen. Sanitaire voorzieningen zeer schoon en ruim. De reis op de stoffige weg is de moeite waard !!
Zeer mooie terrasvormige plek met prachtige planten. Sanitaire voorzieningen op zijn best👍👏. Zeer aardige en behulpzame eigenaars. Kunnen we alleen maar aanraden!
Zeer vriendelijke ontvangst en uitgebreide informatie. Baker komt 2 c in de ochtend. Schone en functionele sanitaire voorzieningen. Veel schaduwrijke plaatsen
Zeer vriendelijk welkom. Rustige grote plaats. Helaas guesthouse bezet, dus uiteraard douches en toilet zijn niet beschikbaar.