@Sebasenbets
- 2021
- Dethleffs Puls Classic 90 T 7051 EB
- 2021
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Mooie camping, vriendelijke ontvangst. Zwembad en restaurant/bar waren nog open en dus gebruik van gemaakt. Sanitair is oud maar werkt prima, hele warme douches en goed schoon gemaakt. Hele mooie fietstochten over fietspad Via Rhôna en mooie wandelingen langs het water. Enige nadeel is de erg drukke weg langs de camping met veel vrachtwagens helaas. Een geluidswal zou kunnen helpen.
Sitecode: 20594
Laat ik beginnen met de prestige plaatsen achter op de camping, neem deze plekken niet. Waar prestige vandaan komt is ons een raadsel, het is gewoon een ongezellige parkeerplaats, menig camperplaats is gezelliger. Geen WiFi, vieze wc, alle gasten van het tentenveld nemen bezit van de kraan en de wc. Om te douchen moet je helemaal naar voren lopen waar mooi sanitair is. Je kijkt tegen staancaravans aan. Receptie is vriendelijke maar geen prestige
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

prima camping, sanitair schoon en restaurant prima. Gruyere op loopafstand. Hele vriendelijke ontvangst
prima voor ons, mochten met onze camper 7,40 gewoon lekker staan. Sanitair schoon en restaurant prima. En Gruyere op loopafstand.
Prima. zwembad en busverbinding met Luzern. Helaas veel mensen voor 1 nacht die niet de tijd nemen voor de prachtige omgeving bijvoorbeeld Pilatus of de stad Luzern. Daarom best rumoerige en drukke camping op een kleine oppervlakte. Voorzieningen prima en ontvangst erg vriendelijk
Helemaal prima als je op een camping wil staan. Niet goedkoop maar dat is heel Zwitserland niet echt Alles erop en er aan. Bern is een leuke stad en mooi fietstocht Fernsichtenroute bij de receptie te krijgen
Voor
mooie camping, erg vriendelijk. Als je iets van Zwitserland wil zien dan moet je niet zeuren over prijzen
2023
prima camping l, goed verzorgd met WiFi. niet goedkoop maar sanitair is top. Zwembad is gesloten en de eigenaar weet niet of het nog open gaat. Dat is voor ons geen probleem.