@Sebasenbets
- 2021
- Dethleffs Puls Classic 90 T 7051 EB
- 2021
Mooie camping, vriendelijke ontvangst. Zwembad en restaurant/bar waren nog open en dus gebruik van gemaakt. Sanitair is oud maar werkt prima, hele warme douches en goed schoon gemaakt. Hele mooie fietstochten over fietspad Via Rhôna en mooie wandelingen langs het water. Enige nadeel is de erg drukke weg langs de camping met veel vrachtwagens helaas. Een geluidswal zou kunnen helpen.
Sitecode: 20594
Laat ik beginnen met de prestige plaatsen achter op de camping, neem deze plekken niet. Waar prestige vandaan komt is ons een raadsel, het is gewoon een ongezellige parkeerplaats, menig camperplaats is gezelliger. Geen WiFi, vieze wc, alle gasten van het tentenveld nemen bezit van de kraan en de wc. Om te douchen moet je helemaal naar voren lopen waar mooi sanitair is. Je kijkt tegen staancaravans aan. Receptie is vriendelijke maar geen prestige
prima camping, sanitair schoon en restaurant prima. Gruyere op loopafstand. Hele vriendelijke ontvangst
prima voor ons, mochten met onze camper 7,40 gewoon lekker staan. Sanitair schoon en restaurant prima. En Gruyere op loopafstand.
Prima. zwembad en busverbinding met Luzern. Helaas veel mensen voor 1 nacht die niet de tijd nemen voor de prachtige omgeving bijvoorbeeld Pilatus of de stad Luzern. Daarom best rumoerige en drukke camping op een kleine oppervlakte. Voorzieningen prima en ontvangst erg vriendelijk
Helemaal prima als je op een camping wil staan. Niet goedkoop maar dat is heel Zwitserland niet echt Alles erop en er aan. Bern is een leuke stad en mooi fietstocht Fernsichtenroute bij de receptie te krijgen
Voor
mooie camping, erg vriendelijk. Als je iets van Zwitserland wil zien dan moet je niet zeuren over prijzen
prima camping l, goed verzorgd met WiFi. niet goedkoop maar sanitair is top. Zwembad is gesloten en de eigenaar weet niet of het nog open gaat. Dat is voor ons geen probleem.
grote plek waar we geen tentje bij mochten zetten. heeeeel veel kinderen dus daar moet je van houden. geen WiFi ook niet te koop. de WiFi bij de receptie werkt niet. douche etc zijn ok maar wel weinig voor zo’n grote camping. al met al erg duur voor een verwarmd zwembad.
Prima plek. Voor de campers zijn de toiletten dichtbij. Maar de douches iets verder. Vriendelijke groetjes ontvangst en mooie wandelingen en fietstochten gemaakt. En onze hond kon prima spelen op het veld. Heerlijk ruim opgezet.
prima plek. Alles aanwezig, warme douches en lekker gegeten. Mooie wandelingen gemaakt Camperplaats aan het begin van de camping was prima
prima plek voor een paar dagen. Schitterende wandelingen hier. Douches en wc’s basic maar prima. Broodjesservice aanwezig. Vriendelijke ontvangst met welkomspakket. Niet goedkoop maar alles aanwezig en lekker zwemmen is gratis. Prima pizza’s bij de tennisclub
prima camping. heel verzorgd en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk ontvangst en lekkere frietjes. Hebben voor de rest van t jaar al meer overnachtingen geboekt. Top
prima verharde plaats onder de bomen. wij hadden hier grote hitte dus blij met de bomen.Sanitair was schoon bij ons. Heerlijk gegeten in restaurantje en supermarkt is super handig. ( brood).
goedkope camping bij de boer. Plaats zelf uitzoeken onder de bomen. Sanitair is ok, niet luxe. Prijs met stroom en hond € 16,50 en broodjes service. Lekker fietsen langs het kanaal met heel veel sluisjes en naar het Lac de Bairon.
Fijn dat we op de laatste dag van het seizoen nog terecht konden bij Anton en Nelly. Heerlijk gedoucht en gegeten met een wijntje. Super gastvrij en prima verharde camperplaats met sanitair. we gaan nog een keertje terug in de zomer.
Sitecode: 52076
heerlijke week eind oktober. lijkt wel zomer in Nederland. prima plaats, alles goed verzorgd. niet goedkoop maar wel alles too behalve de WiFi. maar ja die heb je niet nodig toch ?
prima. erg vriendelijke mensen. prima prijs voor de voorzieningen.
prima. alles aanwezig. mooi gewandeld met de hond
mooie camping met alle voorzieningen. Plaatsen zijn redelijk ruim en verhard. Honden welkom. Wijk bij Duurstede prima wandelend of op de fiets te doen. Heerlijk gegeten daar
fijne rustige camping. alle voorzieningen aanwezig. hondjes toegestaan mooie wandeling achter van de camping af naar het meer en langs de beekjes terug. ruim 7 km.