@Seff
onze kinderen zijn er in 25 geweest en vonden het heerlijk, tot hun verbazing kunnen ze niet meer bespreken is van Capfun geworden, acco wel te bespreken camping niet
vandaag eens wezen kijken, willen hier al jaren heen. zeer vriendelijke jongeman bij de receptie, heeft ons duidelijk alles uitgelegd, wij vonden de camping wat leuker als de camperplekken maar ieder zijn ding, zeer goed gevoel over dus ook maar een plekje alvast gereserveerd voor het nieuwe jaar, sanitair netjes. ook bij het restaurant boek je je direct thuis. dus 5 sterren
Sitecode: 71966
komen hier elk jaar een paar dagen kamperen, zo vriendelijk ontvangen en plaats mits niet bezet via plattegrond zelf uit te zoeken, sanitair geweldig en erg schoon.
camping is prima, ons te rustig, sanitair oud en zou echt wat schoner mogen, nu hoogseizoen en staat niet vol. restaurant prima voor een nette prijs.
prachtige camping, mooie ruime plekken. toiletten door middel van een key te openen dit om vervuiling tegen te gaan, tot onze verbazing laten ouders hun kids rustig alleen gaan onder de zes en laten de boel echt niet schoon achter, verantwoordelijkheid ligt toch echt bij de ouders.
wat een prachtige camping, staan er net en zeer tevreden, plekken super mooi en groot, alles goed onderhouden. wc’s, douche’s en afwasplek netjes en voldoende. Restaurant gezellig en goed gegeten, iets om zeker weer eens terug te komen, soms zitten deze pareltjes ertussen
prachtige camping, stoorden ons alleen aan vaste gasten ( stonden er elk jaar) die eigen regels maken, wou een paar x wassen en netjes mijn naam in het schriftje gezet met de tijd erbij, tot mijn verbazing zat er al was in omdat mevr dat altijd zo deed en niks aantrok van het schriftje, ze bleef er ook echt voor zitten want stonden nog 2 wasjes en ze vond dat ondanks mijn was er stond zij eerst was want zo deed ze het altijd, wel gemeld
nette camping, en wauw wat een ruimte. plekken zijn goed onderhouden. sanitair netjes schoon. het enige wat wij jammer vonden is dat mensen de caravans en campers schuin neerzetten ipv met de voorkant naar voren is een wat rommelig gezicht. maar wij komen hier zeker nog eens terug, nette camping
Sitecode: 92026
voor de tweede x op deze prachtige camping geweest, alles tip top in orde. plekken ruim sanitair groot en netjes, voor herhaling vatbaar.
jaren gestaan, prima camping. kan ind wat vriendelijker aan de receptie,
ruime camping, mooie vlakke plekken. gezellige eigenaren. toiletgebouw groot is wat oud, maar alles wat je nodig hebt zit erin, daarnaast twee privé toiletten, mooi groot en schoon. prima toeven hier
nette camping, ideale liggen, door het vele hoge water wel drassig maar geen last van gehad. mooie groene grasmat vriendelijk personeel, ook de ruimtes tussen de campers goed, allemaal met de neus naar de weg, overal goed over nagedacht
camping lijkt niet meer zo belangrijk, vieze kinderdouches, koude douches zo jammer we Wouden volgend jaar met een heel stel komen maar twijfelen nu toch wel heel erg, huur faciliteiten hebben voorrang tov de camping zo jammer
prachtige camping, ruime plaatsen, prachtig sanitair, voor ons was het iets te rustig, houden wel van wat meer drukte, maar ieder zijn ding.
wat een super mooie camping, wij kunnen ons dan ook echt niet vinden in de reviews dat er van alles mis is, netjes ons gemeld mooi plekje gekregen, zelfs bijgeboekt. toiletten netjes dus wij komen zeker terug
wouden hier heel graag heen, maar de reviews logen er niet om. kwamen aan en een zeer vriendelijke man heeft ons een plek gegeven. mooie ruime plaatsen en mooi verzorgd, dus kan mij absoluut niet herkennen in deze reviews, toiletten zo mooi en schoon, en laten we eerlijk zijn, wij zijn te gast dus wij moeten ons ind aan de regels houden, maar zo moeilijk kan dat toch niet zijn. wij zijn dan ook zeer verbaasd, staan wel met de camper op de camping
prachtige schone camping, wij stonden achterop, mooie ruime plaatsen, genoeg plek voor caravan tent en auto. alles netjes onderhouden. toilet gebouwen helemaal geweldig, alles wat je je maar kunt wensen. de medewerkers bij de receptie zijn geweldig, ze helpen je waar ze kunnen, klein restaurantje waar je prima kan eten de omgeving is prachtig en Freundenstadt is in 1 woord geweldig, wij hebben hier erg genoten.
niet meer wat het was, het hele familie gevoel is totaal weg. massa is kassa, zelfs bespreken is een ramp
wat een prachtige plek, eigenaar brengt je naar de plek. dus super. sanitair geweldig en zeer schoon. camping is niet supergroot maar er heerst een fijne relaxte sfeer. 1e x maar zeker niet de laatste. wij zijn aangenaam verrast.
heerlijke rustige camping, vriendelijke eigenaren die alles mooi voor elkaar hebben,sanitair netjes, plekken lekker ruim en mooi zo rustig in de bossen van Hattem. voor rust en gezelligheid zeker een aanrader.
jammer dat via de tel een zeer onvriendelijke man ons te woord stond, en tot overmaat nog zei dat hij liever leuke mensen dan zeurders op zijn camping had, gevalletje arrogantie ten top
net helemaal verbaasd van zo’n mooie camperplek, aan de vecht. alles netjes onderhouden tuin prachtig grasmat geweldig en dan dat sanitair in 1 woord geweldig
heerlijke rustige camping, ruime plaatsen wifi geweldig goed, vonden alleen het strandje erg tegenvallen, zag er wat vies en verlaten uit, gooi er een vrachtwagen wit zand op en het is prachtig.
ooit geweest, volgens de eigenaar waren wij er niet geweest, zeer apart want moest wel betalen, bla bla mannetje. wij zijn na 1 nacht vertrokken, jaren niet zo’n vieze camping gezien, gelukkig hebben we alles aan boord maar na 1 billink de toiletten en de douches stonden we snel weer buiten, en we zijn best wel wat gewend. zo jammer dat de eigenaar doet of wij er nooit geweest zijn maar ja, emmer sop en boenen maar
wat zo’n mooie camping was jaren terug viel ons nu zo tegen, hutje mutje op elkaar, plekjes klein geworden. kids rijden als bezetenen over de laantjes dicht langs je auto en kampeermiddel, zo jammer het was dat we betaald hadden anders waren we gegaan
heerlijke rustige plek, net toiletgebouw mooie plekken, ondanks dat wij niet ver weg wonen gaan wij graag hier kamperen.
hier overnacht, alles prima in orde, nette toiletten en wij stonden op de onderste rij mooie ruime plaatsen en alles zeer duidelijk aangegeven. gegeten in het restaurant wat zeker een aanrader was, volgend jaar komen we zeker weer terug.
Sitecode: 81917
helaas is deze mooie camping ook al overgenomen door een grote keten, weg gezelligheid, zo jammer zo verdwijnen de leukste campings.
absoluut niet meer wat het was, hutje mutje en dwars door elkaar, heb je pech dan staat de auto van de buren voor jou plekje. zo jammer het was altijd een geweldige camping nu lijkt het wel hoe meer we er op kunnen proppen hoe liever
even wezen kijken, het ligt prachtig maar wat een kleine plekjes, prijs bizar hoog, er is verder niks op de camping. sanitair prachtig. doe de prijs naar beneden want zo komt er niemand en kan de camping over een paar jaar zijn deuren weer sluiten.
prachtige plek, net sanitair en de plekken zeer zeer ruim. Gelukkig zitten de meeste honden netjes vast zoals het hoort, een enkeling loopt los, wat natuurlijk niet hoort. wij hebben ons prima vermaakt
Sitecode: 71966
zeer nette camping en het sanitair is in 1 woord geweldig, groot netjes en erg schoon. plekken ruim genoeg en stroom en water erbij, zijn hier al meerdere keren geweest
camping die veel onderhoud moet plegen, rare plekken, Schots en scheef. dames douche prachtig, heren douche oud en niet super schoon. vriendelijke eigenaren mooie omgeving. maar zou een prachtige camping kunnen worden
staan er nu nog een paar dagen, heerlijke camping, erg overzichtelijk 3 toilet gebouwen dus overal goed over nagedacht. plekken zijn zeer ruim camping goed onderhouden, zwembad erg leuk, zeker een camping om weer terug te komen
Sitecode: 19622
prachtige camping, jaren geleden geweest, waren weer aan het kijken maar schrikken van de prijs, dus toch maar wat anders opgezocht.
nette cp, ruimte genoeg om heerlijk in het zonnetje te zitten. Fijne eigenaren kortom aanrader, lees dat sommigen het duur vinden, 1 tip….. gewoon doorrijden
prachtige camping, alleen het heen en weer gerij met auto’s daar zouden ze een oplossing voor moeten vinden, of via de ene kant heen en via de andere weg terug, al veel gevaarlijke situaties gezien
nette rustige camping, voor ons te rustig. prima sanitair, schoon en zeer netjes, voor een paar dagen prima. omgeving ter voet of met de fiets is prachtig
prima camping, teveel vaste gasten die elk jaar terug komen en toch een beetje de regie overnemen, sanitair prima en schoon
Sitecode: 92026
prachtige plek aan de Weser, ruime plekken. sanitair voldoende, restaurant heerlijk eten, en lekkere taartjes. mooie fiets paden, Beverungen is een gezellig dorpje, wij hebben extra bijgeboekt dus dat zegt denk ik genoeg.
mooie grote camping, fijn ontvangst en alles netjes onderhouden. op de camping verder niks te doen, maat prachtige omgeving
Sitecode: 81917
Heerlijke mooie plekken, zwembad ook groot genoeg. Hadden een prachtige plek,
Prima camping, veel gasten die terugkomen, dat die vinden dat ik links of rechts moet zitten van mijn tentje is mijn grootste irritatie, halve camping eigenaren zijn het
Mooie camping, alleen vaste gasten maken hun eigen regels, overal tussendoor lopen, vuil water in de grond laten lopen, twee meter erbij pikken want ik sta hier al jareb, camping doet er niks aan of durft er niks aan te doen
Leuke nette camping, alleen verbaasd het ons dat mensen die er langer staan hun eigen regels maken, overal tussendoor lopen, eigen paden maken, en Zet vooral niet je auto op een plek die ze vinden dat van hun is, verder prima vermaakt
Schrik er net van hutje mutje op elkaar, en gezellig kleppen bij de buren
Mooie camping dicht bij de stad, erg onvriendelijke eigenaar het is zijn camping zegt hij en wij moeten staan waar jij wil, tot onze verbazing stonden Savonds overal op de camping campers terwijl dat bij ons niet mocht, erg jammer vrouw erg lief, toiletten prima prijs prima
Heerlijke nette camping, sanitair heerlijk schoon, douches lekker warm, mooie ruime plaatsen met een verzorgt grasveld. Vriendelijk beheerders echtpaar die mer je meelopen naar de plek, bad bentheim op loop/fietsafstand
Op beton staan, hutje mutje door elkaar gelukkig zit er een supermooie camping in de buurt dat onze voorkeur heeft
Deze zomer gestaan op weg naar Portugal, sanitair erg vies (konden we niet doorgeven beheerders echtpaar heel even gezien) pas toen we wilden douchen, kwamen we daar achter dat het niet proper was, maar toen was ervan niemand meer te bekennen, vind dat echt een grote min. Ligt mooi aan de Loire maar dat is ook het enige, verwaarloos zo jammer
Mooie ruime plaatsen, net sanitair gastvrije eigenaren kortom top
Vandaag even gekeken, wauw wat een gave plek wn wat een serene sfeer, plekken mooi groot en netjes onderhouden. Mooi toiletgebouw en alles eromheen straalt rust en gezelligheid uit, zeker de moeite waard om heen te gaan
Nette camper plek, iig nog ruimte om je luifel uit te zetten dus mooi ruim, toilet gebouw op de camping erg netjes