@Sekeris
- Dethleff Pulse classic Automaat
- 2024
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Sekeris wij zijn hier vorige week 2 nachten geweest. Top camping zeer schoon en alles goed onderhouden en met een mooi zwembad erbij. komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
9-9-2026 Fam.Sekeris 1 nacht gestaan maar een super leuke natuur camping aan het water. Alles was schoon en netjes. De entree is al gezellig om te zien.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
8 september 2026 Fam.Sekeris Zijn ipv van 1 nacht 3 gebleven lekker relaxed. Restaurantje goed sanitair goed. Lidl vlakbij als je linksaf de camping afgaat 600m verder een super grote supermarkt.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
5 september 2026 T.Sekeris De camping viel tegen plaats was ok maar de entourage niet. Sanitair bij de receptie schoon maar andere vuil. Het ziet er op de plaatjes beter uit dan het is. Ongezellige camping. Receptie chaotisch. Drie nachten geboekt na 1 nacht weg. Voor 1 overnachting te doen.
Sekeris 11 mei 2025 Voor de zoveelste keer op deze camping geweest en deze blijft geweldig. waanzinnig leuk voor kinderen mooie zwembaden. wij hadden W+ plaats super groot en mooi. Restaurants zijn goed en er is een fijn zwembad voor de honden. Wij zijn er weer volgend jaar.
Sitecode: 2051
fam Sekeris Goede camperplaats om te overnachten.
Sitecode: 92052
fam Sekeris 30 jan 2024 Wat een superplek voor de honden met dit mooie omheinde veld. Het park is ook mooi en een super mooi sanitair en ruimte om te zitten. Toppie
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Fam.Sekeris Jammer dat jullie sluiten voor de campers. Maar lekker samen genieten is ook belangrijk.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
10-10-2022 fam.Sekeris het blijft een mooie camping met super schoon sanitair. en het weer zit nu ook mee🌞
Fam Sekeris/v Drunen Super locatie aanrader hebben hier overnacht op de terugweg.