@Selma-Bert
stonden om 2 over 12 voor de slagboom. dame van de receptie reed net naar buiten in haar auto en meldde dat ze er om 4 uur weer was. Waarom niet even de slagboom opendoen zodat we een plek konden zoeken om later in te schrijven? Heel ongastvrij! Uiteraard zijn we niet vier uur ergens op een P gaan staan wachten, maar doorgereden.
Geen extra lange plekken aanwezig voor campers, wij pasten met 7,5 m net binnen de lijnen (achterkant volledig overstekend boven het gras). Verder prima plek, centrum vlakbij. Prijs is nu £18/24uur.
Let op, zojuist info opgevraagd bij deze camping, en de prijs is £25/€30 zonder elektra en £30/€36 met elektra. (Gemiddelde van 3 sterren gegeven omdat ik de rest niet kan beoordelen.
Kwamen hier eind september op een dinsdagochtend om half 12 aan, parkeerplaats stond bomvol gewone auto's, nauwelijks plek om te keren, dus deze kan wel geschrapt worden als camperplaats.
Erg fijne plek op loopafstand van het leuke stadje met voldoende terrasjes en restaurantjes. Begin van de middag nog voldoende plaats, maar 's avonds liep het snel vol, niet zo gek voor zo'n mooie plek voor dat geld.
Wat een leuke gratis plek. Ja, wel wat schuin, ook met levelers, maar vlak bij de ruïnes van het kasteel waar je heerlijk kunt vertoeven op het idyllische terrasje en lekker kunt rondslenteren. Geen voorzieningen (wel wc's bij de ingang van de ruïne), prima voor een overnachting.
Eenvoudige maar ruime en rustige door groen omgeven parking aan de rand van het gezellige stadje met genoeg restsurantjes en terrasjes. Zelfs op zondag eind augustus staan we hier maarr met 3 campers, en geen auto's. Loopafstand van het begin van etappe 7 van de Eifelsteig, Blsnkenheim- Mirbach (er gaat een bus terug). 8 euro per 24 uur (munten). Geen gebruik gemaakt van de stroomaansluitingen.
Sitecode: 20202
Fraai aangelegde, rustige camping. Mooi sanitair en zwembad met jacuzzi. Acsii-prijs 20 euro. Broodservice. Verder weinig te doen, pub op 15 minuten lopen.
Fijne plek op gras in de boomgaard, omringd door pauwen, hoenders, ganzen en konijntjes. Aldi en een pub met prima restaurant op 4 minuten lopen. pad langs het kanaal naar het stadje (3 mijl). Sanitair simpel, maar oké. Wat niet oké was, was dat er wéér een verkeerde prijs in de Campercontact-app staat. Wij betaalden 14 pond (i.p.v. de vermelde 10 pond), 17 pond incl. stroom. Nogal een verschil!
Rustige plaats achter de inn met 5 gravelplekken. Wij betaalden £15 (dus niet de aan gegeven £10!) Eten alleen mogelijk vanaf donderdag en in het weekend, maar tussen 6 en 8 schijnt er op andere dagen wel te kunnen worden gegeten wanneer er voldoende animo is. Anders lopen naar Coniston op 3,5km afstand. Vriendelijke ontvangst, maar die £5 meer is toch wel een minpuntje, daarom maar een 7.
Camperplaats niet kunnen vinden. Drie keer de hoofdstraat doorgereden, geen ingang te bekennen, ook nergens een aanwijzing of een naambordje. Opgeheven misschien?
Superplekje, voornamelijk door de hartelijke ontvangst en de heerlijke pizza's.
Wat een topcamping! Alles is even verzorgd en schoon. Ruime plekken met eigen voorzieningen. geweldige douches. Op korte loopafstand van de distilleerderij en het dorp met eetgelegenheden. Uurtje lopen naar de Giant's Causeway. Of neem voor £8 pp de bus vlak voor de camping stopt, daar mag je de hele dag voor reizen, bv naar de befaamde touwbrug. Betaalden £25.pond per nacht, elke cent waard!
Prima plek, pal aan zee, maar ook vandaag veel wind en die voel je! Wij hadden de mazzel dat er vandaag in het dorp een Lowlands Gathering werd gehouden met doedelzakbands en stoere Schotten in kilts die met grote stenen gooiden 😁 Erg leuk om mee te maken. Op een halfuurtje rijden van de haven van Cairnryan voor de overtocht naar Ierland.
Op zich een oké plek op de parkeerplaats van de Inn pal aan Loch Ness. Bij veel regen helaas één grote modderpoel met diepe plassen. in de Inn wordt ons meegedeeld dat het toch wel de bedoeling is dat je dáár eet en drinkt om er te mogen overnachten, dus gratis...? Heerlijk (fish & chips) gegeten overigens, maar met een rekening van ruim 50 euro uiteindelijk toch een prijzig overnachtingsplekje.
Fijne plek op een grasveld, aardige beheerder, wij betaalden £8 per nacht. Leuke wandeling van zo'n 35 minuten naar het prachtige York met zijn kleine straatjes, grappige winkeltjes, terrasjes en mooie oude gebouwen. Je kunt voor een groot deel over de stadsmuur lopen, erg leuk. Bij terugkeer op de camping hadden wij er 15 km op zitten, dus trek goede schoenen aan 😉
Niet meer dan een groot grasveld met de genoemde voorzieningen. Pub voor eten en drinken om de hoek. Op 5 minuten lopen het Manifold Visitor Centre waar een wandelroute over een voormalige spoorweg begint. Klim onderweg ook naar Thor's Cave hoog in de heuvel, de moeite waard. Let op, bij tariefinfo staat £5 voor 2p incl. belasting, maar de prijs is £5 pond pp. Geld wordt opgehaald. Prima plek.
Sitecode: 19414
Komen hier al jaren, maar dit was de laatste keer. Dat het acsii-tarief in juli niet meer geldt snap ik, maar €36 euro betalen voor een stukje asfalt en stroom, daar kan ik met mijn pet echt niet bij. In een maand rondreizen nog niet zoveel moeten betalen, zelfs in her dure Zwitserland niet. acsii-tarief is trouwens ook al.opgeschroefd naar €19.