@Selva24
Leuke, kleine camping bij een manege/paardenfokker. Modern, schoon sanitair. Helaas veel last van vliegen en muggen, maar dat is wel logisch op zo’n plek. Super mooie omgeving om te fietsen over bijvoorbeeld fietspad naar Borgo Valsugana. Dichtbij Levico Terme met gezellig centrum, Caldonazzomeer en Levicomeer.
Prima camping met restaurant met eenvoudige, goede gerechten en broodjesservice. Sanitair verouderd maar wel schoon. Leuke omgeving om te fietsen en te wandelen.
Topcamping! mooie ruime plekken, heel mooi en schoon sanitair (douches zonder timer of muntjes), echt heerlijk! En gelegen in een heel mooi gebied om te fietsen! Echt een aanrader!
Wij verbleven hier drie nachten eind mei. De ligging van de camping is super, 150 meter van het strand. Eigenaren heel vriendelijk. Sanitair is verouderd maar schoon, alleen zoals in eerdere. recensies aangegeven, zeer beperkt in omvang gezien de grootte van de camping. Regelmatig in de rij voor toilet, douche en afwas en dan is het nog geen hoogseizoen. Prijs is behoorlijk hoog met €47 per nacht voor 2 personen incl. elektriciteit
Afgelopen week één nacht hier gestaan. We waren de enige camper die er stond en het was heerlijk rustig met een magnifiek uitzicht! Voor een minimale vergoeding mag je gebruik maken van douche en toilet. Zelfs samen met de gasten in de gite een leuke rondleiding gehad door het kleine en mooie museum en uiteraard wijn geproefd. Het was top!
Leuke en rustige camping direct aan de rivier. Mooi fietspad langs de rivier richting o.a. Diekirch. Goede voorzieningen en vriendelijk personeel Mogelijkheid om wat te eten in het restaurant.
Fijne, rustige camping met zeer vriendelijke medewerkers aan de receptie. Op loopafstand van het oude centrum van Turckheim met een paar leuke restaurants en boulangeries. Mooi en verwarmd sanitairgebouw. Leuke fietsroutes naar omliggende dorpen, ook wandelen is mooi hier. Kortom, een aanrader!
Eén nachtje hier gestaan. Fijne, kleine camping gelegen aan het water. Goed en schoon sanitair. Aanrader! Mooie fietsomgeving, met de fiets naar kasteel Amerongen geweest.
Leuke, kleine camping met prima sanitaire voorzieningen. Heerlijk rustig, landelijk gelegen en in de ochtend word je gewekt door de fluitende vogels. Mooie omgeving voor wandelaars en fietsers.