@Semper-Labora
- 2018
Grote, druk bezochte camperplaats. Wel wat afgelegen, fietsen noodzakelijk. 's morgens broodjesservice wat wel praktisch is.
Drukke parkeerplaats, maar 's nachts wel rustig. Kort bij gezellig stadje, de moeite waard om te bezoeken.
Voor de prijs van 16 euro, 's morgens opgehaald, alleen lozen chemisch toilet en grijs water. Kort bij stadje gelegen, goed voor 1 overnachting.
ideale uitvalsbasis om Nimes te bezoeken. Inderdaad smalle straatjes maar het lukt wel. Bernard heel behulpzaam met de nodige info om het stadje te bezoeken.
Geen hinder gehad van voorbij rijdende auto's of restaurant aan de overkant. Water en electriciteit inbegrepen in de prijs, te betalen aan de overkant van het water. Dus ideale plaats om op verkenning te gaan.
Hebben hier twee nachten gestaan en geen hinder van nachtlawaai ondervonden. Misschien wel veel auto's gedurende het weekend of wanneer er een activiteit in het nabije jeugdhuis plaatsheeft. De fietsknooppuntenroute niet ver van de camperplaats en Be-mine is op een drietal km.
Ideale uitvalsbasis voor bezoek aan stad. Waren heel vroeg op plaats en nog voldoende mogelijkheden om te parkeren. Later op de middag redelijk druk, plaatsen vrij beperkt qua oppervlakte dus redelijke stuurkunst gevraagd. 🙂
Inderdaad een rustige, mooie omgeving. Stadje stelt niet veel voor, maar voor een tussenstop zeer geschikt.
Overnacht op 30/12/21. Bij aankomst geprobeerd om elektriciteit aan te sluiten wat niet werkte. Na telefoontje werden we binnen de 10 min geholpen. Prima service. Zo mogen ze allemaal zijn.
Rustige parking, water beschikbaar en lozen cassettetoilet probleem. Zo mogen er meer camperplaatsen zijn.
Overnacht van 18 op 19 november 21. Geen gemarkeerde plaatsen, heel drukke parking en veel nachtlawaai (toch die nacht althans). servicezuil werkte niet dus geld kwijt. Geen aanrader.