@SenE
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Heerlijk rustige camping. Mooie plekken aan het water. Zeer vriendelijke eigenaar(easy-going. Nieuw mooi en heel schoon sanitair incl wasmachine. De camping ligt op loopafstand van dorpje. Er is een broodjesservice, een winkeltje, klein zwembad en een restaurantje. Voor ons was het een top verblijf!!
Mei 2026
Prima camping. De receptie en ontvangst waren goed, helaas vonden wij het sanitair tegenvallen. Locatie top, op de fiets of lopend naar Vianden. In Vianden kan je met de kabelbaan omhoog en dan lopend naar het kasteel, echt de moeite waard.
April 2026
Prachtige kleinschalige camping(18 plekken) met heel schoon sanitair. De plekken zijn zeer ruim dus veel privacy. De eigenaresse, Karina, ontvangt je hartelijk en spreekt goed Engels. Op 5 minuten lopen vindt je een strandje en er lopen goede fietspaden langs de camping. Dit is een van de betere campings die wij hebben bezocht aan de Cote d’Azure!! Echt een aanrader!
Een zeer mooie en nette camping. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij stonden met onze buscamper op het terrein bij de rivier, het was hier erg rustig. Super schoon en nieuw sanitair met heerlijk warme douches.
Mooie camping aan de Wolfgangsee. Prachtig schoon en verwarmd nieuw sanitair! Er zijn speciale ASCI plekken met korting. Vriendelijk personeel. In de omgeving kan je goed fietsen.
Prachtige CP, modern en zeer schoon sanitair. Vriendelijk ontvangst door Desiree. Info over o.a. fietsroutes in omgeving aanwezig. Echt een aanrader!!!
De camping op zich was prima, schoon toiletgebouw en ruime plek. 23-26 september niet druk maar het lijkt ons vreselijk druk in het hoogseizoen. Veel ‘pretparken’ in de regio, niet ons ding. Tenslotte zijn er 3 fietsen gestolen op de camping in de 3 dagen dat wij er waren!!! Ondanks de beveiliging aan de poort.
Fijne camping aan de rand van dune du Pyla. Een klim naar het hoogste punt is zeker de moeite waard. Het is met kleine kinderen lastig om op het strand te komen (steil pad door mul zand). Goede relaxte sfeer op de camping. Er zijn 4 nieuwe nette sanitair gebouwen. Een mooi terras met uitzicht op zee waar elke dag weer een andere foodtruck staat. Verder is er een open keuken waar je elke dag heerlijke verse pizza’s kan halen/eten.
Prima kleine camping om van daaruit Bordeaux te bezoeken per fiets (ongeveer 12 km over veelal fietspaden). Vlakbij de camping is er een bushalte, vandaar uit kan je de bus richting Bordeaux pakken plus 1x overstappen op tram. We betaalden €21 voor gedeelde plek, prima te doen. Goede warme douches.
Kleine rustige camping met een goede sfeer! Erg schoon sanitair! Vriendelijke eigenaar. Betalen met contant geld.