@Senang
- 2025
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Waar moet je beginnen als alles maar dan ook alles TOP is geweest. Allereerst de hartelijke ontvangst van de eigenaresse Miranda. De duidelijke uitleg van alles rond en op de camping. Ze begeleidt ons persoonlijk naar ons plekje (zeg maar plek) waar we twee nachten zullen verblijven. De opzet van deze camping/camperplaats is zeer ruim en alles is picobello schoon. Het sanitair en de doucheruimten zijn groot en zeer schoon. Wij komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Mooie ruime plekken. Kleinschalige camping voor mensen die van rust houden. Sanitair gedateerd maar netjes en schoon. Nieuw sanitair ruimte in aanbouw.
Augustus 2026
Het aantal sterren gegeven omdat het een prima overnachtingsplek is. ruime plekken door haag van elkaar gescheiden dus veel privacy. Hartelijk welkom geheten door personeel dat ook nog eens goed engels spreekt. wil je een verfrissende duik nemen dan kan dat in het zeer propere zwembad. Het sanitair is gedateerd echter wel schoon. Camping ligt in een bos en is zeer schaduwrijk. Dus na warme autorit is het goed bijtanken en je “batterij” op laden.
Juli 2026
In juni contact gehad met deze camping en een overnachting geboekt voor 26-27 juli. Zelfs vooruit betaald. Eergisteren kom ik erachter dat website niet meer in de lucht is, telefonisch niet bereikbaar zijn en dat het emailadres niet meer bestaat. Te triest voor woorden. Misschien dat NKC hier onderzoek naar kan doen en ze uit de app mieteren. Wij hebben gelukkig een overnachtingsplek kunnen vinden. Als ik mis zit zal ik review rectificeren.
Ik sluit me heel graag aan bij de schrijver van de vorige review (Frans3972). Inderdaad een fantastische camperplek. Johan en Erica zijn twee hardwerkende vriendelijke en service gerichte eigenaren. Ook hun dochter verdient in deze een grote pluim. Alle voorzieningen zijn helemaal top. Van sanitair tot het winkeltje met eigen vlees en streekproducten totaan het goede wifi systeem. De camperplekken zijn ruim en geven ruim zicht op de mooie natuur.
Camperpark ‘t Dommerholt voelt voor ons als thuiskomen. Al meerdere keren van deze mooie camperplaats gebruik gemaakt. Zeer goede voorzieningen zoals prima sanitair, goede wifi, fijne ruime plekken en vriendelijke beheerders. De ijsboerderij is als een kers op de taart.