@Sepp0203
Een prachtig aangelegde camping met ruime staanplaatsen. Het meer ligt op korte loopafstand. De sanitaire voorzieningen zijn schoon.
Sitecode: 194842
De plek bevindt zich vlakbij de snelweg (15 minuten) op een parkeerplaats van een supermarkt, rustig aan de achterkant. Ideaal voor een tussenstop. Er zijn twee stopcontacten bij de automaat. Het is er 's nachts rustig.
Geweldige plek, rustig, goede wijnen, geweldig landschap en de weinige dingen die je nodig hebt zijn goed (elektriciteit, water, afvoer). Warm welkom.
Zeer goed gelegen, vrij nieuw aangelegde plek. Sanitair 1A. Genereuze faciliteit. Broodjesservice, bushalte 100 m voor de poort. Aangezien het hier regende waren we niet afhankelijk van schaduwrijke bomen, dat zou mijn enige punt van kritiek zijn.
Sitecode: 42005
Eigenlijk mooie plek, lange afstanden tot de sanitaire voorzieningen en drinkwater. Zelfs de rivier is soms ver weg, maar de ligging is prachtig met schaduwrijke plekken en heeft een beetje zuidelijke flair,
Zeer goed gelegen, rustig maar toch dicht genoeg bij de stad. De gasplaats is goed
Top plaats alles schoon goede service
Goede plek voor het weekend of een fietstocht
Goede plek voor één nacht. Alles perfect
De plaats is mooi aangelegd. Het meer ligt op 5 minuten lopen, maar het restaurant waard White Horse op het meer is eenvoudig maar goed. De toiletten zijn ook erg gul en schoon. Er zijn inhoudingen op de vriendelijkheid van de dame bij de receptie, ze was chagrijnig en niet bepaald meegaand.
Sitecode: 20175
Zeer mooie plek. Je realiseert je niet dat je op een gigantische plek bent, de winkels zijn top, de vis is 1A