@Sevenbak

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige camping met volop mooie plekken in deze tijd. Schoon en goed verzorgd. Sluit me volledig aan bij vorige review mtb WiFi. Heerlijk gegeten in restaurant camping. Jammer dat het terras bij het zwembad al om 18.00 uur sluit, het zit daar dan nog heerlijk. We komen er zeker terug

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Rustige plek naast de kerk, fijne sfeer. centrum dorp vlakbij op loopafstand. Mooie kleine wandeling door park. Bar tabac met terras en een lekker biertje. Bakker dichtbij (wel andere kant op), open van 6.00 tot 20.30 uur, met salades en heerlijke belegde broodjes. Pizzeria er naast.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Camperplaats afgesloten vanwege wateroverlast. Naar restaurant Ventana gereden, waar we op de parkeerplaats mochten staan, na daar heerlijk te hebben gegeten.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Rustige mooie plek. Mooie omgeving. Bij ons was het "ruhetag" . Receptie niet open, restaurant gesloten. Toch blijven staan, zonder voorzieningen, zonder betaling. In de buurt supermarkt met pizzeria om af te halen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

sluit me geheel aan bij cjk, vorige revieuw. Alleen het personeel in restaurant erg chagerijnig. Personeel receptie wel heel vriendelijk

Prima plek, met mooi uitzicht, vlakbij centrum om te eten of rond te lopen. Naast terrein vooor betaalde plekken ook een terrein zonder betaling, alleen dan natuurlijk geen water en elektriciteit. Verder net zo mooi. Betaling met master card kunnen doen. Voor ons een prima overnachtingsplek.