@Shibaliner
- Ander
- Liner
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We wilden hier ook graag blijven. Maar het probleem begon voor ons bij de automaat: er werd niet alleen gevraagd naar het kenteken en het aantal personen, maar ook naar het adres, de volledige namen en de geboortedatum. Wat is daar het nut van? Wat gebeurt er met die gegevens? Iedereen heeft het over gegevensbescherming (en je moet zelfs toestemming geven voor het verzamelen van die gegevens). En dan €18,00 voor niets! Wij niet, we zijn gewoon verder gereden.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
prachtig, groot park direct naast het plein
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
De ruimte is niet meer beschikbaar en er is geen afvoer meer - jammer, we vonden het altijd leuk om hier te stoppen
Goede parkeerplaats om te overnachten
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Wij hebben erg lekker gegeten (gegrilde kip met huisgemaakte friet en salade) en komen graag nog eens terug
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Jarenlang was dit zo'n mooie plek met uitzicht over de rivier tot aan de Altstatt - nu willen ze hier geen stacaravans meer. Dus geen geld meer van ons in de winkels, restaurants etc.
2021
Goede stand voor een tussenstop, zeer rustig en centraal gelegen. Gedeeltelijke schaduw door 4 grote bomen en een aangrenzend parkachtig terrein. Aan te bevelen.
2020
Veel te duur voor prestaties
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

12 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden