@Shinook

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

De plek is prachtig en zeker een bezoekje waard. De camperplaats is erg steil, maar omdat het laagseizoen is, hebben we overnacht op de onderste parkeerplaats (getolereerd). Geen service.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Sitecode: 19732

Rustige plek om een nacht alleen door te brengen. Water en afvoer aanwezig. Uitstekende croissants bij de bakker. Zeer mooi kasteel, vanaf 2 mei open voor bezoekers.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ideale parkeerplaats voor een bezoek aan de grotten. Sommige stopcontacten werken niet. Geen uitlaat. Ja, betaal aan de kassa waar je kaartjes voor de grotten koopt.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie locatie. Werkende elektriciteit en wifi. Niet gratis! € 23 alleen met EasyPark.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Uitstekende locatie op 15 lopen van het centrum. Rustig tijdens de nacht. Alle diensten werken.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Gebied geschikt voor een overnachting; alles werkt goed, handig om naar het centrum te gaan. De prijs is inclusief een proeverij in de kelder. Riquewir per fiets bereikbaar via de wegen in de wijngaarden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Gratis pc, in het dorp, niet ideaal om te overnachten maar afvalwaterlozing, chemisch water en watervoorziening allemaal gratis, werkend en schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Gratis CP, handig in het centrum op een strategische positie om de stad te bezoeken, maar met weinig plaatsen en druk.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Gratis CP, zeer rustig, met watervoorzieningen, afvoer en picknicktafels. Uitzicht op de kastelen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer mooie en rustige plek. Geen service.

Sitecode: 52022

Zeer mooie en rustige plek. In de ochtend gemzen en steenbokken op een paar honderd meter afstand.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Handige CP voor bezoek aan Saint-Émilion, ca. 40 minuten te voet. Zeer gastvrije eigenaren. 18.00 wijnproeverij.