@Shleepy
Lid van Campercontact sinds 2026
We hebben een fantastisch verblijf gehad op Camping Nordwind in Domaso aan het Comomeer. We werden hartelijk ontvangen en konden op korte termijn een plekje krijgen. De sanitaire voorzieningen waren uitstekend en zeer schoon. Honden zijn welkom. Er is een geweldige pizzeria in de buurt. Alles was perfect, vijf sterren!
We hebben een fantastisch verblijf gehad op Camping Gardenia in Domaso aan het Comomeer. De ontvangst was vriendelijk en we konden op korte termijn een plekje krijgen. Helaas moesten we de volgende dag alweer vertrekken, maar we konden zonder problemen naar de naastgelegen camping verhuizen. Heel ontspannend, honden toegestaan, in een prachtige, schone omgeving.
We waren zeer tevreden. De locatie is fantastisch met een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore, het terrein is goed onderhouden en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Een bijzonder handig aspect is het gratis gebruik van de wasmachine en droger. Ons enige minpuntje is het ontbreken van een aparte hondenren. Het privépad naar Cannobio is prachtig, maar behoorlijk steil en alleen aan te raden voor mensen met goede schoenen en een redelijke conditie. We komen graag terug!