@Shogun
Dank jullie wel, lieve familie Feddersen, voor de fijne plek. We hebben heerlijk geslapen. Er hing wel een sterke geur in de ochtend. Verder was het perfect.
12-09-2024 Dit is een van de beste plaatsen. Ze zijn vrijwel allemaal omgeven door struiken, dus privacy als je wilt. Groot aanbod industriële wasmachines en wasdrogers, carwash, grill, prachtige minigolf, fitnessruimte, speeltuin, hondenwasruimte etc. kunnen twee dagen niet gebruikt worden. Het strand bijna leeg... En zeer beleefd, Duits sprekend personeel. echt een aanrader, ook voor langere periodes. Hartelijk dank
Wij zijn hier 2 dagen geweest. Zeer vriendelijk personeel. Een strook eikenbos met een mooi pad en bankjes in de halfschaduw om te vertoeven. Een wandeling langs het water en een klein gedeelte waar de honden zich kunnen uitleven aan het water. Het plan was eigenlijk om door te rijden. We blijven nog even en genieten van de mooie dagen. Voor ons gewoon om ons goed te voelen. 4-9-2024
Prachtige plek aan de Moezel. 's Avonds is het niet zo stil en is het autoverkeer van de straat, maar het neemt wel af. We hebben goed geslapen en werden alleen wakker van het getjilp van de vogels. We waren op doorreis en het was perfect voor ons voor 1 nacht.
We zijn blij met de plaats. Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en ze doen hun best om wat Duits te spreken. Zeer schoon mooi sanitair. 's Nachts ritselen de bomen en kun je heerlijk slapen. Kunnen we aanbevelen. kwam door van