@Shorky
- 2021
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Momenteel geen elektriciteit. Volgens de gemeente zijn jullie ermee bezig?????
Erg leuk en er gebeurt niet veel op dit moment. Prijs met Acsi-kaart 15€50 met elektriciteit
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2 keer hier. Voor mij een van de BESTE plaatsen.
Zeer mooie parkeerplaats. Maar helaas is het water uitgeschakeld. Er is een leuk winkeltje in het dorp met een behulpzame Engels sprekende eigenaar.
Erg mooie plek. Rustige nacht gehad. Maar alstublieft, beste campervrienden, laat de busparkeerplaats vrij voor de bussen. Ze moeten daarheen vanwege hun formaat en niet vanwege de zon voor de accu of het uitzicht. Bedankt van een buschauffeur.
Zeer goede camping. Douches hebben warm water. Esenn is erg lekker. Wij betaalden €40 voor 3 nachten met stroom.
We hebben een heel gezellig oudejaarsfeest gehad met heerlijke taart. Anders hebben de anderen alles al geschreven.
Leuke camping. Gratis zitplaatsen. Allemaal goed en wel. Maar helaas zijn er ook kampeerders onder ons die zeggen dat een mooie grote ruimte gemarkeerd met 6+ m goed is voor mijn kleine busje en de grote kan zien waar hij ergens onder de bomen op 3 meter hoogte bij de kleine ruimte kan komen. Deze houding is triest.
20 euro per nacht voor 2 personen met stroom is voor deze camping teveel. Slechte manieren. Restaurant gesloten. Het is gewoon een samenleving.