@Sid71
- 2022
Wat een paradijsje deze plek! Ze hebben maar 4 camperplaatsen en 6 kamers. Voor een camper is er eigen stroom (volgens mij wel 16amp) en water op de eigen plek. Ook kan je grijs en zwart water lozen. Het zwembad en de mooie badkamer met regendouche maken het allemaal heel erg luxe. Wij betaalden, begin juni, maar 30 euro per nacht! En daar zit dan alles bij inbegrepen. Wij hebben de 2de avond ook het avondeten bij geboekt, echt een aanrader!
Wat een prachtige plek en fantastisch uitzicht! En wat betaal je hiervoor? Niets! Inclusief stroom, toilet en (koude) douce. En wat is Maria, leuk!
Stop! Dont! Wat een vreselijk ontvangst bij de receptie. Op de vraag of we even mochten kijken naar de staplaatsen voor een camper werden we geweigerd!! Het was 11.00 uur maar de bewoners zouden nog aan het rusten zijn?? We kwamen er dus niet op. Ga dus vooral naar de camperplaats en hopen dat deze camping snel een ander management krijgt of failliet gaat! In heel Spanje niet eerder zo onbeschoft behandeld.