@Siegmund59
- 2010
Geweldige camping, mooi aangelegde staanplaatsen, water en elektriciteit (16A) direct op de camping, heerlijk rustige locatie met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap, supervriendelijk en behulpzaam personeel, schone toiletten en douches, gratis pendeldienst naar Matera/busstation, restaurant aanbevolen, zelfgemaakte olijfolie verkrijgbaar op de camping, kortom, een echte aanrader.
Perfecte 10 staanplaatsen! Schone toiletten. Prachtig uitzicht. 16A elektriciteit en drinkwater op de camping. €30 per nacht, alles inclusief – perfect!

We hadden de wijnproeverij telefonisch in het Engels geboekt. De toegangsweg was erg smal – ik ben er met mijn camper van 7,40 meter zonder een krasje gekomen. De parkeerplaats was voor het huis, midden in de wijngaarden. 's Nachts was het er heel rustig, alleen maar natuur. De toilet- en douchefaciliteiten waren erg basic. We hebben een wijnproeverij gehad met de vriendelijke en behulpzame eigenaar, die perfect Engels sprak. Mijn verwachtingen werden volledig overtroffen. Dankjewel, Fabio.
De toegang is steil en ongeveer 500 meter over een onverharde weg. Ik ben er met mijn camper (7,4 m, 4,4 ton) zonder grote problemen gekomen. Je moet alleen wel wat lef hebben. Takken vormden geen probleem. De vriendelijkheid van de eigenaren en de locatie maken het de moeite waard. Plaats voor ongeveer 8 campers. Elektriciteit inbegrepen. €20 per nacht, schone douche/wc per persoon €2.
Heel mooi, eenvoudig ontwerp. Schone toiletten. Er zijn 3 douches en één toilet voor elk geslacht – maar dat is voldoende. Restaurant aanbevolen. De zee ligt op ongeveer 850 meter afstand.