@SiemPe
- 2020
Wat een heerlijke, relaxte camping. Ja er zijn geen afgebakende plekken en soms kan het dus gebeuren dat iemand anders wat dichter op je staat, maar wij hebben het vooral als heel ongedwongen ervaren. Sanitair wat verouderd en met douchegordijn maar ook dat past helemaal bij deze camping. Het was schoon en lekker warm water. Het restaurant is gezellig, ze draaien heerlijke muziek en elke avond gaat de vuurschaal aan. Lopend naar Kobarid is top!
Als je echt rust en een prachtige omgeving wilt hebben moet je hier zijn. Zeer vriendelijke eigenaar, mooi, schoon sanitair. Alles wordt goed uitgelegd, stroom regel je zelf via een kast. Op ongeveer 15 minuten lopen een heerlijk, echt Beiers restaurant. Eten met uitzicht op de koeien in de bergen. Wandelmogelijkheden genoeg. Een echte aanrader!
Sitecode: 22091
Terug naar Nederland hier 1 nacht gestaan. Wat een mooie plek. We stonden aan de rivier, mochten zelf de plaats uitkiezen. Het was ook niet druk dus dat kon, begrijp dat het soms niet kan. Maar ik vond alle plekken wel mooi. Vriendelijk personeel en de taverne was nu dicht ivm renovatie maar ik denk dat het als het klaar is het er prachtig uitziet. Geen WiFi, geen probleem. 4 G was prima. Wij komen terug!