@SiemR

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Gave locatie om te overnachten in een mooie omgeving met lieve loslopende honden. Sanitair is verzorgd, gaat zo rond bedtijd wel dicht.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De camping zat vol bij aankomst (19:15 hoogseizoen), receptioniste bood de mogelijkheid om voor een niet verhuurde stacaravan onze campertje te zetten. Dat is uiteindelijk top bevallen! Met kinderen top: genoeg speelgelegenheid, trampolines en veel andere (Nederlandse) kinderen. Zwembad is prachtig!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Plekken zijn schaduwrijk, zeer groot en zelf uit te kiezen (het was fijn om met kind dichtbij speeltuin en toiletgebouw tegelijkertijd te kunnen staan). De zwembaden zijn top! Er wordt vaak schoongemaakt en geveegd en ‘s avonds worden alle lampen met de hand aangedaan 😂.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De camping heeft een fijne sfeer. Top pizza’s, vooral de Funtana. Op dinsdagen is er live muziek en raden we aan te reserveren als je er wilt eten. Ze bieden bovendien (gratis) 3x p.w. yoga en 1x p.w. aquagym aan. De boottocht (geboekt op de camping) ging niet door vanwege te hoge golven, het was makkelijk om op de camping een nieuwe afspraak te maken en ons verblijf te verlengen. Gave ribtocht!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Het zwemparadijs is top voor kinderen! We hadden het idee vooral daarvoor te betalen (hoogseizoen zo’n €60 p.n.). De douches van het oude sanitairgebouw zijn lekkerder dan van het nieuwe gebouw (warm en je hoeft niet de knop ingedrukt te houden 😅).

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De camping is verzorgd/gelikt. Wat een leuke afwisseling is na alle “Franse” campings. De foto’s spreken voor zich. Naast de faciliteiten die eerder zijn genoemd, zijn de speelgelegenheden divers en nieuw. We waren verbaasd over het lage aantal bezoekers en hebben dit nagevraagd; de camping is van eigenaar en naam gewisseld, de bekendheid daarvan moet nog worden verspreid (als je via Google op de oude camping naam zoekt, staat deze op “gesloten”)

Fijn dat je tot 22:00 uur de camping op kan rijden en de volgende dag kan betalen. Geen last gehad van kinderen van de school, misschien i.v.m. zomervakantie. Ideale plek voor op doorreis. Contant betalen.

Inderdaad 7 CHF voor een gewone parkeerplaats/slaapplek, opletten dat je rond 8:00 uur in de ochtend een nieuwe dagkaart koopt, als je iets langer wilt blijven staan. Anders word je bekeurd. Toilet en douche zijn achter de kiosk maar alleen te gebruiken als de kiosk open is (tot 21:00). Daarbuiten wordt het een dixie. Douche in hotel ambassador was prima, wel 10 CHF p.p. Je kan naast de speeltuin vuurtje stoken tegen betaling.

Het is even zoeken maar bleek toch simpel. Bij het camper service punt (zie vorige foto’s) kun je naar boven rijden naar het hotel. Daar scan je de QR-code op de deur en betaal CHF 25,-. Je loopt naar binnen en laat je aanmelding zien. Portier doet de slagboom open en je kunt een goede afgesloten parkeerplaats betreden zonder vrachtwagens. Toiletten en douche van het hotel is te gebruiken en zijn schoon. Voor een snelle doorreis plek prima.