@Siempies-on-tour
- 2021
We zijn het helemaal eens met de enthousiaste review hiervoor! Met nog 1 positieve toevoeging: de buiten douches…. fantastisch 😍
Inderdaad keurig aangelegde prachtige rustige plek, fantastisch uitzicht over het fjord.
Wat een prachtige duincamping, rustig en ruime plekken. Ontzettend vriendelijke beheerders. Sanitair dik in orde.
Dit is inderdaad een droom van een camping! De beheerder is erg vriendelijk en het terrein is perfect onderhouden. Wij reserveerden online een uur voor aankomst en kregen een mooie plek op de tweede rij aan zee, de hele camping heeft trouwens een fantastisch uitzicht op de zee.
Bijzonder aardige mensen en idd, zeer goed verstaanbaar Frans sprekend. Een absolute aanrader, ook al zijn er geen voorzieningen. In 10 minuten met de fiets bij de 9 sluizen.
Zeer aan te raden! Fantastische kleinschalige camping met erg vriendelijke medewerkers. Er was zelfs een Nederlandse dame bij de receptie. Toiletgebouw is gloednieuw en brandschoon. Bij de afwas plekken zijn zelfs wasbakken die schuin aflopen, met ribbels, om de handwas te kunnen schrobben. Vanaf de camping ben je met de fiets in 5 minuten bij de Heiligdommen van Lourdes.
Dit is een keurige CP, met idd vlakke plekken en alle voorzieningen zoals in de app staan vermeld. Via de route begeleiding werden we het dorpje in gestuurd, smalle wegen… moeilijk kunnen keren. Maak die fout dus niet. De CP ligt aan de linkerkant van de weg.
Rustige plek, we stonden er met 4 campers, naast de brandweerkazerne. Veilig gevoel. Je staat inderdaad wat scheef, de blokken konden ons niet helemaal recht krijgen, maar voor een gratis nacht met voorzieningen was dat geen probleem. 3km van de snelweg. Perfect voor onderweg👍
Ontzettend nette mooi aangelegde CP. Een absolute aanrader!
We kwamen aan in de stromende regen en zagen auto’s geparkeerd staan op de camperplaatsen. ondergrond grote plassen water. Jammer. We zijn maar weer doorgereden.

Ontzettend netjes, ruim en rustig, we komen graag terug!

Mooie rustige CP met fantastische beheerder. Het zwembad is heerlijk en zondags ‘s ochtends speelde er een blaaskapel!