@Sietie
We hebben hier met plezier gestaan. De campers en caravans worden mooi gespreid verdeeld over het terrein. Het sanitair is schoon en de douches zijn prima! Het zwembad is nog dicht. Afval kan gescheiden worden. Tegenover de camping zit een kruidenierswinkel met vriendelijk personeel. Er is leuk te fietsen in de omgeving.
Een mooi opgezette CP. Ruime plaatsen. Alles ziet er verzorgd uit. Het in - en uitchecken is geautomatiseerd. Je kunt dit via een scherm doen. Het stroomverbruik wordt meegenomen. Fantastisch!
in juli zijn we hier ook geweest. Nu staat er een verbodsbord voor campers! Jammer want het is een mooie plek.
Goed ontvangen. We konden kiezen uit 2 plekken. Bij het inchecken bleek dat ik 69,90 euro moest betalen voor 2 nachten. ik had hier gelezen dat het 23,80 per nacht was. 10 euro duurder dus. Toen ik dat zei vroeg ze naar een Acsi kaart. Dan is het 23,80…… Terwijl hier aangegeven staat dat ze geen kortingskaarten accepteren. Het sanitair is goed. De ligging is prima. Strand aan de overkant van de weg. Een goed fietspad naar Porto.
De ligging van deze CP is gunstig voor een bezoek aan het kasteel en het centrum. Wij keken uit op een kerkhof, Aldi en het kasteel. De douches zijn schoon en goed, alleen wat kort. 0,50 voor een paar minuten. Er zijn geen toiletten. Wel buiten de CP, maar deze zijn alleen tijdens de maandelijkse marktdag open! De beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam. Gedurende de zomer, vanaf april/mei zijn ze dicht . Wij vonden het hier prima!
Een echte stadscamping. De gebouwen zijn gedateerd, maar worden goed schoon gehouden. Het 1e sanitairgebouw wat we tegenkwamen was donker. We ontdekten een beter sanitairgebouw op het terrein. Hier ook een wasmachine en droger. De receptie oogt wat rommelig, maar je wordt er goed geholpen. De afvalcontainers worden dagelijks geleegd. We hebben goed gegeten bij een restaurantje direct naast de camping. Wij willen hier wel terugkomen!
Prima camping voor het bezoeken van Malaga. Malaga is ongeveer 10 km fietsen. We werden vriendelijk ontvangen. Het sanitair ziet er goed uit. Er zijn enkele koude douches, dat wordt op de deur aangegeven , en enkele warme douches. De douches zijn niet groot. Het geheel ziet er gezellig uit. Voor ons een prima plek.
Wij vonden dit een prima CP. De eigenaren zijn behulpzaam en gastvrij. Wij voelden ons er heerlijk op ons gemak. Rond het zwembad zijn leuke zit/hang plekken gemaakt. Er is 1 douche en toilet in 1 ruimte. Voor ons helemaal geen bezwaar. Er zijn plannen voor uitbreiding. Dan wordt het sanitair ook uitgebreid. Wij konden ons grijs water er niet regelrecht lozen. Dan maar opvangen in een teiltje.
Een mooi afgebakend terrein. Er wordt nog aan de voorzieningen gewerkt. De wc en douche kunnen nu op slot. Er komt warm water uit de douche. Alles is schoon hier! Buiten het hek staan afvalcontainers. Wij zijn met de bus, 130, en de metro, L 1, naar het centrum gegaan. Een aan te bevelen plek.
Wat een mooie CP. Prima sanitair ! Keurige plek voor afval, lozen vuil water en chemisch toilet. 10 Ruime camperplaatsen. Mooi uitzicht op de jachthaven.
Een mooie camperplaats voor onderweg. Ruime, verharde, plaatsen met een groenstrook er naast. In een appelboomgaard. 5 euro en je kenteken in een bakje doen. Er hangen camera’s. Wij hebben verder niemand gezien.
Een fijne, rustige plek. De eigenaresse verwelkomde ons hartelijk. We waren hier in een hittegolf, Maureen heeft voor de gasten een buitendouche ( tuinslang) gemaakt en dat was heerlijk! Ze is erg gastvrij en zorgzaam. Prima sanitair.
Een locatie met prachtig uitzicht! Op loopafstand van het stadje en het strand. De camping plekken zijn niet afgebakend. Het terrein is niet vlak en is niet gemaaid. Het sanitair is keurig. Ruim voldoende wc’s, douches en afwasplaatsen. We betaalden 30 euro + 4,50 voor stroom, dus 34,50.
Mooie nieuwe cp. Prachtig uitzicht op het dorp. 1 km van een mooie baai. Het sanitair is prima. Ruime wc’s en douches.
We waren hier voor de 2e keer, ook omdat de vorige keer goed bevallen was. De meeste plaatsen zijn ruim en hebben zon en schaduw. Het sanitair is gedateerd, maar wordt goed schoongehouden. Je kunt mooie fietstochtjes maken. In dit gebied wordt veel zout gewonnen en ter plekke te koop aangeboden.
Deze plek is al sinds 2019 niet meer in gebruik.
Waar wij staan zijn 4 camperplekken. Wellicht zijn er hier meer plekken in de Jachthaven. Wij hebben een plekje met een mooi uitzicht op het doorgaande vaarwater en op de haven. Er staat een prachtig, nieuw toiletgebouw. Via de routeplanner van campercontact kwamen we bij een oude ingang...... we moesten achteruit terug... De ingang is dus niet door het dorp en dan onder de weg door, maar een afslag vanaf de grote weg!!!!
Vriendelijke ontvangst. 4 camperplaatsen. Het sanitair is bijzonder schoon! De hele camping ziet er verzorgd uit. Veel informatie aanwezig.
4 sterren camping. Wij staan hier voor 1 nacht. In de nabijheid van de camping is een mooi recreatiegebied met meer. Het is hier netjes en geordend. Het toegangshek gaat om 20 uur dicht . Dan kun je er, ook lopend, alleen op komen met toegangscode.Het sanitairgebouw is schoon. Jammer dat er maar 1 douche in het gebouw is. We moesten 24,95 betalen voor 1 nacht.
Leuke camping aan de oever van de Vienne. Er zit een hek tussen de camping en de rivier. De camping ligt dicht bij een mooi oud stadje/dorpje, Zie Wikipedia Chinon. Het sanitair is goed en schoon. Aardig beheerderspaar .
Een mooie ruime camping. Wij waren hier begin juli. Genoeg mooie plekken. Je mag zelf een plaats zoeken. Sanitair is schoon. Tegenover de camping is een meer met strand en restaurant.
Camping dicht bij het centrum van Knokke. Wij stonden op een camper+ plaats. Deze zijn iets breder. Het bleek dat er op de gewone camperplaatsen voldoende ruimte was. Hier hadden we dus ook ruim kunnen staan. Wanneer we uit de camper stapten stonden we in de modder en waterplassen. Het regende veel . Sanitair was prima.
We hebben hier een heerlijke week gehad! We werden vriendelijk ontvangen en konden een plekje kiezen. Sanitair werd 3 keer per dag schoongemaakt. Prima. We vonden de omgeving erg mooi. Volop wandelmogelijkheden. De camping was schoon. Wanneer mensen weggingen werd de plek geïnspecteerd en evt ongerechtigheden opgeruimd, daarna gemaaid indien nodig . Super toch? Goede sfeer op de camping.