@Sietse-en-Jenny
- 2020
Wij hebben hier voor de tweede keer een paar dagen met de camper gestaan. Wat een fijne camperplaats is het toch! Prima sanitair, een afwasplek, genoeg info over de omgeving, aardige eigenaar, goede wifi. Je loopt zo vanaf de camperplaats het bos in en de Holterberg is op fietsafstand. Je kunt sowieso prachtig fietsen in de omgeving. Deze camperplaats staat op onze lijst met favorieten! Top! 👍🏻
We zijn hier voor de tweede keer, deze keer een paar dagen in de winter. Fijne omgeving om te fietsen. Het beheer van de camping is van vader op dochter overgegaan, maar de vader kwam ons toch nog even welkom heten. Het is er nu vrij rustig, maar er is heerlijk verwarmd sanitair. Let op: de prijs van €25 all-in is voor SVR-leden. Niet-leden betalen €3,50 p.n. extra.
Wij zijn hier nu een paar keer geweest icm het bezoek aan vrienden die in de buurt wonen. Prima camperplaats op fietsafstand van Meldorf. Vriendelijke mensen. Je kunt er ook zelfgemaakt taart kopen. Erg lekker! Je hoeft overigens alleen voor het lozen van je cassette-toilet te betalen wanneer je niet op de camperplaats verblijft.
Sitecode: 161957
Groot ruim veld, alles inclusief voor €16. Zelfs een afwasplek. Sanitair is niet nieuw, maar verder prima: 4 toiletten, 2 douches en dus een afwasplek. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Dinant. Vanuit Dinant heuvelop rijden richting de Citadel, dwz eerste rechts en dan meteen eerste smalle weggetje links. Voor de ingang van het veld moet je nog een vrij scherpe bocht nemen. Heerlijk rustige plek! Vriendelijke uitbater komt ‘s avonds langs.
Wij waren hier afgelopen weekend en vonden het een prachtige plek. Bosrand aan de ene kant en lavendel en druivenranken aan de andere kant. Je waant je in Frankrijk. Mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijke eigenaar die uitleg geeft over het terrein en de omgeving. Pluktuin achter de bosrand. En ja … het sanitair is gedateerd en de douche erg ongemakkelijk qua ruimte, vandaar 4 sterren, maar de rest is echt super! We komen graag terug!
We waren afgelopen lang Hemelvaart weekend op deze camperplaats. Heel hartelijk ontvangst met allerlei info over de omgeving. Mooie plekken en prima tiptop sanitair. Ook een afwasplaats. Goede uitvalsbasis voor fietstochten naar Urk, Nagele, Schokland of iets verderweg de orchideeën-hoeve. In de directe omgeving is niet zoveel te beleven (voor kortere wandelroutes ofzo). Fijn dat we konden reserveren, zo waren we zeker van een plekje.
Wij waren hier afgelopen weekend voor het eerst. Gezellige camperplaats waar heel veel aandacht is voor details en aankleding van het terrein. Erg gezellig en veel te ontdekken. Heel vriendelijke eigenaresse. Fijn dat er ook een Melktap is. En ook de omgeving is erg mooi, direct aan het water.
Wij komen bijna jaarlijks wel een keer op de Zandley. Eerst met de vouwwagen en inmiddels alweer een paar jaar met de camper. Heerlijke camping met een aantal verharde camperplaatsen. Prima sanitair! Erg vriendelijke eigenaren en bovendien op loopafstand van de Loonse en Drunense duinen. En je kunt ook prachtig in de omgeving fietsen. Vlakbij de camping verse asperges te koop! Tot de volgende keer!
in een bosrijke omgeving, mooie en rustige, niet al te grote camping met merendeel vaste standplaatsen en een paar camperplaatsen. Zeer vriendelijke eigenaresse. Mooi schoon sanitair, incl afwasplek. Prachtige wandel- en fietsomgeving. Wij komen zeker terug!
Al voor het vijfde jaar komen we hier regelmatig een weekend, het hele jaar door. Voelt als thuiskomen! Heerlijk plek, met veel ruimte per camper en prachtig uitzicht. Goed sanitair en vriendelijke eigenaren. Melktap op het erf en ook lekker vlees te koop. Je kunt prachtig fietsen in de omgeving. Ook wij ontdekken nog steeds nieuwe dingen.
Afgelopen weekend waren we op deze jonge camperplaats. We hebben genoten! Mooie ruime plekken en prima sanitair. All inclusive. En het uitzicht is prachtig: heel wijds. Kleine receptie met allerhande informatie. Heel vriendelijke eigenaren. Wij komen zeker terug!
Sinds wij een camper hebben, komen wij al 3 jaar lang 9 of 10 (lange) weekenden per jaar naar deze plek. Elke keer voelt het als thuiskomen! Plekje uitzoeken, stroom aankoppelen en verder gaan met genieten! Mooie ruime plekken met uitzicht over de landerijen, prachtige omgeving om te wandelen en/of fietsen, netjes sanitair, melktap en vlees van eigen koeien, maar bovenal erg sympathieke eigenaren. We blijven graag komen! Oan’t sjen!
Fijne rustige camping met royale plaatsen met verharde terrassen. Vriendelijke eigenaar. Sanitair goed. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Vecht, Ommen, etc. We komen zeker terug.
Heerlijke camperplaats met veel extraatjes, zoals een serre met afwasplaats, boekenkast, gezellige tafel, koelkast met kaas, ijs en drankjes. Netjes sanitair en mooie ruime plaatsen. Elke plaats heeft stroom en ook een hekje voor de fietsen. Er is overal aan gedacht! Medemblik op fietsafstand (ook zonder accu 😊). We mochten deze keer op een reserveplaats staan, maar wij vonden het een volwaardige, mooie en ruime plaats! Wij komen graag terug!
We staan momenteel op deze winter-camperplaats. Slechts een paar maanden per jaar open. Rechtstreeks aan het Wad! Mooie verharde plaatsen met stroompalen. Stroom per kWh betalen (€1,50). Grote en nette verwarmde sanitaire ruimte met afwasruimte, veel douches en toiletten. Dat is inclusief (€19 per dag). Aanmelden en betalen via een automaat. Unieke plek!
Afgelopen drie dagen voor het eerst bij jullie gestaan. We hebben weer een pareltje ontdekt! Heerlijke plek, mooi sanitair. Prachtig wandelen en fietsen in de directe omgeving. We komen zeker terug.
We hebben hier gister een nacht gestaan ivm werkzaamheden in Emmen. Wat aangenaam om hier te staan! Mooie rustige camperplaats met prachtig sanitair en als bonus ook nog een afwasplaats erbij. Handige aan-uit-app. Wij komen zeker terug! Willen ook graag het restaurant proberen wanneer we weer komen.
Wij waren hier 2 nachten (15 en 16 juli). Mooie terras-camperplaats met uitzicht over de Saale vallei. Geen omgevingslawaai. Toegangsweg is wel hobbelig, maar goed te doen. Leuk restaurant naast de camperplaats. Betaling gaat zowel op de camperplaats als in het restaurant alleen met cash. Douchen kost €2. Sanitair is wat rustiek, maar netjes. Fijne plek!
Sitecode: 72006
We hebben hier 2 nachten gestaan (13 en 14 juli). Nette camping aan de Fulda, veel plaatsen niet beschikbaar door wateroverlast. Wel stuk duurder geworden: eerste nacht €34, tweede nacht €31. Douche en wasmachine gaan met een kaart, die je bij receptie op kunt waarderen. Mooi nieuw sanitairgebouw. Mooi groot park op wandelafstand van de camping.
Wij hebben hier 2 nachten buiten de poort gestaan (11 en 12 juli). Direct aan de Weser. Prijs is inderdaad €25. Sanitair is gratis en is uitstekend! Stroom betaald via een paal. Heerlijke plek onder een boom. Centrum redelijk dichtbij.
Wij hebben hier gekeken, maar zijn doorgereden. Parkeerplaats tussen industriële gebouwen, zeker geen Weser-blick. Betalen via een automaat en alleen met munten.
€13 + €3 stroom Wij hebben hier één nacht gestaan (zaterdag 10 juli). Vriendelijke jonge eigenaren, die je een plek op de camping aanwijzen. Gemoedelijk, maar wel erg vol en druk. Veel families. In onze hoek (achterin) slechts één toilet. We hebben niet gebruik gemaakt van het sanitaire gebouw bij de ingang. Vlakbij is een zwemmeertje (betaald).
Ongeveer 20 jaar geleden begon hier ons kampeer-avontuur (Rapido Export vouwwagen). Toen was het er al leuk! Nu kwamen we terug met onze camper. Wat is de camping mooi geworden; uitgebreid met een baai en extra velden. Ondanks uitbreiding nog steeds gemoedelijk! Prachtige ruime plaatsen. Sanitaire ruimtes keurig en fris! Wij stonden aan de baai. Wat een oase van rust en ruimte! We komen graag nog eens terug!
Prachtige omgeving in het bos, heerlijk fietsen en wandelen. Aardige mensen bij receptie. Sanitair is keurig! Maar … wij stonden voor ‘t eerst op een camperparking. Dat is dus niet ‘ons ding’. Erg dicht op elkaar en parking ligt vlakbij speeltuin en recreatieruimte, met nodig (blij) lawaai. Bovendien weinig te merken van corona-maatregelen. Soms veel mensen bij elkaar en vrijwel geen mondkapjes in sanitaire ruimte of winkeltje.
We waren afgelopen weekend weer op Op Streek. Elke keer is het weer uitstekend toeven op deze camperplaats! Erg vriendelijke eigenaren! Mooie rustige plek! Tot de volgende keer! 👍🏻
Mooie ruime camperplaats in rustige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen (bijv knooppunt 27). Prachtig uitzicht en vriendelijke en behulpzame eigenares. Veel informatie aanwezig in de blokhut. De vier sanitaire units zijn klein, maar netjes en per unit zit er een wastafel, toilet en douche in. Camperplek is zeker de moeite waard!