@Silbele
- 2010
Dit is één van de laatste plekken waar vrij staan ‘nog’ wordt getolereerd. Wat ons ergert zijn de parasieten die te gierig zijn om chips voor €2 te kopen in de winkel in het dorp en in plaats daarvan water te tappen voor hun tanks bij de toiletgebouwen en zo het water van de Portugezen te stelen. SCHAAMTE. Wij schamen ons voor jou! De Portugezen moeten duur betalen voor water, dat hier zeer schaars is. Je kunt het zelf zien: de meren zijn leeg
Campingplaats is net af, z.zt. geen VE, geen zoet water. We betaalden 250 sek voor de nacht zonder elektriciteit, wat we veel vonden
Plaats is nieuw, zonder enige VE kosten SEK 250,-/€21,60. Eigenaar erg vriendelijk. Kom regelmatig langs om contant of met pin af te rekenen.
We blijven hier 2-3 dagen stoppen op doorreis. Het zou goed zijn als de stad de verblijfsduur beperkt, zodat ook andere kampeerders de kans krijgen om de mooie stad te bezoeken. We maken graag gebruik van de markthal en restaurants, wat niet gezegd kan worden van langdurig kampeerders. We hebben gezien dat ze bevoorrading krijgen in de supermarkt. Het is zeer de vraag of dit de stad en de bevolking ten goede komt 🤔
We rijden hier al 7 jaar langs tijdens onze Portugal-reis. Dit plein wordt elk jaar drukker. Jammer dat ons favoriete restaurant O Farnel volledig gesloten is. Waarom alle lampen op het plein 's nachts moeten branden 🤔
Wij hebben eind november een paar dagen op de camping gestaan, in totaal 3 campers. € 10,-, stroom € 3,50. Heel fijn als je op zoek bent naar absolute rust.
Ik had een afspraak in de buurt en probeerde deze plek. Winkels en enkele restaurants zijn gemakkelijk te voet in een paar minuten te bereiken. Enige minpuntje af en toe goederentreinen in de directe omgeving, erg gehorig. Zoek je rust, ga dan naar het buitenzwembad. VE en elektra zijn hier ook aanwezig.
wij waren er op 3/7/22. Ruimte kan alleen geboekt worden via mycabin.de. Kost nu €9,-, inmiddels uitgebreid naar meerdere kleine plekjes en erg glooiend. Zeer problematisch met grote Womos. Je kunt jezelf de tijdrovende reis besparen, jammer.
We zijn hier voor de tweede keer, na een jaar is de plek nog mooier geworden. We hadden geluk, nog maar 1 plaatsje vrij, wel uit voorzorg reserveren.
we zijn op 30/10 21 hier en kan het restaurant Churrasqueira Gomes zeker aanbevelen, ongeveer 300 meter voorbij de kerk 👍
Van 3 t/m 21 juni stonden we voor de derde keer op dit prachtige veld, dit keer overvol. Kost nu € 9 inclusief elektra. Maar er is maar stroom voor 80 zitplaatsen, maar zonder stroom betaal je toch de volle prijs, zo zou de burgemeester willen. Elders betaal je extra voor stroom, dat is eerlijker.
Wij stonden hier begin december '20 op het zeer verzorgde grote veld. De eigenaar die op het plein woont is erg vriendelijk en spreekt een beetje Duits
we waren hier op 21-04-21. Sanitair gesloten. We betaalden € 17,90 per dag voor 2 personen zonder stroom.
We waren hier op 22 en 21 april om erachter te komen dat hier ook geen Womo's mogen staan😏
Sitecode: 19897
we vonden het leuk. Nu in december was de plaats erg verwaarloosd, sommige dingen vallen uit elkaar, jammer. Nu betaal je 10 Dh meer, dus 70 Dh. Wie houdt er van ...
Sitecode: 19741
12/20/19 we waren hier in februari en waren erg enthousiast over netheid en service. Toen we gisteren aankwamen, ontdekten we dat de ruimte erg verwaarloosd is, toiletten erg vies zijn, de wasmachine heeft duidelijk lang niet gewerkt. Het is jammer!