@Silento
Prima plaats om te overnachten. Geen verbodsborden gezien. Wandeling over de kloof is zeker aan te raden. Vertrek vanuit het centrum. Gezellig plein met verschillende eet- en drinkgelegenheden. Mooi uitzicht vanop de parking. Geen voorzieningen.
ruime camperplaats met ruime plaatsen. alle voorzieningen. kleine wandeling tot aan het centrum. in het centrum is ook een wasserette, wat handig kan zijn voor mensen die kang onderweg zijn.
mooie grote camperplaats met ruime plaatsen. alle voorzieningen. dorpje niet speciaal.
Camperplaats om even tot rust te komen. We stonden hier alleen. Plaatselijk restaurant was gesloten wegens overname van deze zaak. Afwachten of dit nog zo lekker en gezellig wordt als bij de vorige eigenaars. Gezellig dorpje. Ook de wandelaars , die zich graag in de natuur begeven, komen hier aan hun trekken.
Mooi aangelegde camperplaats. Spijtig dat er zoveel schuine plaatsen zijn aangelegd. Geen rustige plaats, veel voorbijkomen (vracht) verkeer. elektriciteit gratis, water betalend. Supermarkt op wandelafstand.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

plaats waar we graag terugkomen. Rustig en 's nachts hoor je enkel wolven huilen. Wolvenpark zeker een aanrader. Wel schuine plaatsen, maar dat is vlug verholpen met blokken.
Wat een mooie camperplaats met erg ruime plaatsen. Plaatsen mooi van elkaar gescheiden door haagjes. Voldoende plaats om buiten te zitten. Klein dorpje op wandelafstand .
fantastische plaats om te staan wanneer je van rust houdt. Wees tijdig ter plaatse , want tegen de avond staat het hier vol. Rustige nacht gehad. Moooe omgeving en je kan hier mooie wandeling maken.
Mooie en rustige camperplaats met heel veel wind. Dus na 1 nacht terug vertrokken.