@SillyGrandad
Lid van Campercontact sinds 2026

Sitecode: 195393
Steve was erg behulpzaam, attent en meegaand. Er waren geen extra kosten verbonden aan het drinken en eten, maar het was niet verplicht. Het varkensvlees was goddelijk en absoluut de moeite waard. Er zijn geen diensten buiten de reguliere openingstijden. Het terrein is 's nachts afgesloten.

Perfecte overnachtingsplek. De hoogtebeperkingen op de achterste parkeerplaats zijn de hele dag gesloten, maar je kunt wel de hoofdparkeerplaats bereiken. Een aardige oudere heer kwam ons helpen om op de achterste parkeerplaats te komen. We zijn later nog even van plek veranderd om van de zon te genieten en hij vond dat geen probleem. We hadden onze vertrektijd gereserveerd voor 08:30 uur. Er is een telefoonnummer beschikbaar voor toegang. Er zijn voldoende toiletten op de parkeerplaats en die zijn open vóór 08:00 uur. €12 per nacht
Een prima en goedkope tussenstop. Neem de tweede ingang van de parkeergarage en gebruik de bushaltes. Parkeren is gratis op zondag en het was er om 14:30 uur vrijwel leeg. Er is wat verkeerslawaai tot 22:30 uur en 06:30 uur. De rest van de nacht is het er erg rustig. De toiletten zijn wisselend van kwaliteit, maar ze werden maandagochtend om 07:30 uur schoongemaakt. Het centrum is gemakkelijk te voet bereikbaar en er zijn meer restaurants en bars dan je je maar kunt voorstellen. Zeker de moeite waard om hier te stoppen.
De plek is erg schoon, het personeel is zeer beleefd en het eten is overvloedig en smakelijk. Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Zeker een bezoekje waard.