@SilsLobke
Bij aankomst was de ontvangst uitermate vriendelijk en behulpzaam. De plekken zijn mooi, deels verhard, en met voldoende privacy. De douche is heerlijk en het sanitair mooi schoon. Een heerlijke uitvalsbasis om een mooie boswandeling te maken.
Heerlijke camping met alle voorzieningen. Op loopafstand gelegen van Bardolino en van Garda. Heerlijke douches en het sanitair wordt 2x per dag schoongemaakt.
test
Als je van hele grote campings houd dan ben je hier aan het goede adres. Groot restaurant, prima gegeten. Grote winkel met mooi assortiment. Sanitair etwat verouderd maar functioneert prima. Strand op 300m en de stad Censinatico op 3,5 km lopend over het strand. De "oude stad" is de moeite waard om daar te gaan eten. De boulevard is eindeloos lang.
De camping voor als je de stad Pisa wilt bezoeken. Alle voor gaande reviews geven een goed beeld. Zelf vonden wij de douches heeeeerlijk. Eindelijk eens veel water ipv een miezerig straaltje.
Kleine maar fijne camping. Lekker maar eenvoudig sanitair. Heerlijk zwembadje en bij het restaurant 's avonds heerlijke pizza. Relatief kleine plekken maar wel met heerlijke schaduw. Het stadje Rapello ligt op circa 3,5 km. Voor ons is dat goed te belopen.
Vlak tegen het centrum ligt deze camperplaats. Werkelijk 3 minuten lopen. De camperplaats heeft verder geen voorzieningen als electra of toilet. Wel de mogelijkheid om de vuilwatertank te legen. Bij aankomst rond 20.00u stond er een foodtruckje met heel veel jeugd. Dit maakte ons wat huiverig om te blijven. Vanwege de tijd en de vermoeidheid toch maar gebleven. Rond 21.00 was alles en iedereen weg en hebben we een heerlijke rustige nacht gehad.
Bij toeval kwamen we hier terecht omdat slle campings aan het meer "complet/ full" waren. Heerlijke camping. rustig. Mooi fris sanitair. Broodjes service. Wel een aardige klim van 1,5 km naar het fiets/ wandelpad langs het meer. De stad Annecy dan op circa 8 km afstand.