@SilsLobke
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Een prachtige camping. Als het sanitair niet zo verouderd was zou ik 5 sterren geven!! Prachtige mooie grote plekken. Veel schaduwplekken maar ook plekken met veel zon. (Het is maar wat je wil). Mooie uitval basis voor fiets- en wandelroutes. Wij komen terug!
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Sitecode: 197183
Om in te checken is wel even lastig. Maar met telefonische hulp lukte het uitstekend. Het betreft een nieuwe camperplaats. Mooie plekken voor een camperplaats. Niet vergelijken met een camping. Er zijn nog geen schaduwplekken omdat de palmbomen nog klein zijn. Met onze luifel was schaduw zo gecreëerd. Het is 10 minuten fietsen naar Sanremo en 39 km fietsen naar Imperia over een fantastisch mooi fietspad.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
De camping ligtblprecies tussen twee dorpjes diebop circa 2km afstand lopen liggen. Heel veel wandelmogelijkheden van uit dorp Fulpmes. De campig zelf is heel schoon, schoon sanitair en douches.
Juni 2026
met een uitermate hartelijke ontvangst door de vader zijn we aangekomen. wat een ontzettend aardige man. De plek op de camping is fantastisch. Lekker groot met voldoende privacy. In de zon ontbijten en s'avonds lekker schaduw. heerlijke douches. kortom: een aanrader en wij komen weer.
Maart 2026
Bij aankomst was de ontvangst uitermate vriendelijk en behulpzaam. De plekken zijn mooi, deels verhard, en met voldoende privacy. De douche is heerlijk en het sanitair mooi schoon. Een heerlijke uitvalsbasis om een mooie boswandeling te maken.
Heerlijke camping met alle voorzieningen. Op loopafstand gelegen van Bardolino en van Garda. Heerlijke douches en het sanitair wordt 2x per dag schoongemaakt.
test
Als je van hele grote campings houd dan ben je hier aan het goede adres. Groot restaurant, prima gegeten. Grote winkel met mooi assortiment. Sanitair etwat verouderd maar functioneert prima. Strand op 300m en de stad Censinatico op 3,5 km lopend over het strand. De "oude stad" is de moeite waard om daar te gaan eten. De boulevard is eindeloos lang.
De camping voor als je de stad Pisa wilt bezoeken. Alle voor gaande reviews geven een goed beeld. Zelf vonden wij de douches heeeeerlijk. Eindelijk eens veel water ipv een miezerig straaltje.
Kleine maar fijne camping. Lekker maar eenvoudig sanitair. Heerlijk zwembadje en bij het restaurant 's avonds heerlijke pizza. Relatief kleine plekken maar wel met heerlijke schaduw. Het stadje Rapello ligt op circa 3,5 km. Voor ons is dat goed te belopen.