@SilverStorm
Rustige CP. direct onder de dam. Lichte brom was hoorbaar, maar niet storend. Alle voorzieningen voor een CP zijn aanwezig.
Sitecode: 19778
Rustige CP. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een CP. verder in het naseizoen niet veel te doen.
CP aan de rivier. Rond 18.00uur kwam er een dame het geld ophalen. We hebben op het grind gestaan en geen last gehad van het geluid van de oude boten. Rustige CP, goed voor. 1 of 2 nachten.
Goed om een nacht te staan en Bernkastel Keus te bezoeken. Alle voorzieningen zijn beschikbaar. Goed voor 1 nacht voor ons.
Drukke en grote CP. Alle voorzieningen zijn aanwezig, niet super schoon. Goed om Trier te bezoeken.
Hele mooie CP, direct aan de Moezel en kort bij Saarburg. Fijn terras en alle andere voorzieningen zijn ook prima. stroom via betaalsysteem. Wat je verbruikt betaal je. Nog erg druk half september. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mooie camping. Niets speciaals, maar alles aanwezig. Hebben hier een week gestaan. Luxemburg Met de ( gratis) bus, Echternach door de mooie kloof, en vele andere mooie wandelingen gemaakt. lekker restaurant in het dorp en op de camping een friettent. Komen hier al lang en zeker ook nog vaker terug.
Rustige camping. Leuk om Esch sur Sure te bezoeken. Hebben hier 1 nacht gestaan, zeker voor herhaling vatbaar.
CP midden in de natuur. Heerlijk rustig aan een beekje. Geen last gehad van de doorgaande weg die er langs loopt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Fijne en rustig CP aan een mooi park. Alle voorzieningen aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Super mooie locatie. Midden tussen de wijngaarden, achter het Eco museé de Cognac. Voor 8 euro pp krijg je er een rondleiding en proeverij erbij, zeker aan te raden. Ook de plek met de camper , achter het museum is super. een enorm Grasveld, waar je zelf mag kiezen waar je gaat staan.
Heerlijk rustig aan het eind van een doodlopende weg. 1 nacht gestaan, geen verkeer, weinig andere campers. Mooi wandelen met de hondjes langs de Seine. Verder geen voorzieningen
onze allereerste overnachting in onze camper was op deze plek. Heerlijke plek, stilte en rust. Heerlijk geslapen, in de ochtend nog een mooie wandeling gemaakt naar het monument uit de eerste wereld oorlog boven op de berg. Zeer imposante plek om rond te lopen. aan voorzieningen is er niets buuten bovenstaande, maar we hebben ook niets gemist.