@Silversal
Lid van Campercontact sinds 2019
Veel ruimte met ten minste een veld met een prachtig uitzicht over het meer. Basisvoorzieningen en ze staan niet toe dat u de toiletten gebruikt als u er een op uw voertuig heeft. Je kunt wandelen en fietsen rond het meer. Natuurreservaat met winkel net op de heuvel van de camping. Slechts £ 10 tijdens ons bezoek. Leuke pub met eten op loopafstand (45 min.) Afstand bij Edith Weston.
Aangekomen eind mei tot een informatief en vriendelijk welkom. £ 15 Individueel terrasvormig terras met elektriciteit en een houten bank. Uitstekende faciliteiten. Geen winkel of iets in de buurt. Prachtig uitzicht en mooie wandelingen in het bos en langs de rivier. Waterval de moeite waard voor ons.
Geweldige camping, in een mooie omgeving, goed verdeeld plaatsen, uitstekend toiletgebouw (de beste die ik heb gezien) geweldig wandelen, hondvriendelijk en met een kasteel te bezoeken en te genieten.
Begin mei 2019. Mooie site met nieuwe faciliteiten op een boerderij. Prachtig uitzicht op de velden. Wandelroutes vanaf de site.
Begin mei 2019. Automatische toegangscontrole en muntautomaten. Parkeerplaatsen naast de rivier met mooie wandeling en gemakkelijke toegang tot de stad. Geen andere faciliteiten die we konden zien.
We verbleven hier twee nachten in begin mei. Goede faciliteiten en gemakkelijke toegang tot de weg naar de stad.
We verbleven hier een nacht in het begin mei. Dure maar goede faciliteiten. Naast het meer met goede toegang tot kastelen langs fiets- en wandelroutes off-road.
We waren hier voor een nacht in begin mei. Eigenlijk een parkeerplaats met ergens om je afval achterin een grote vrachtwagenstopplaats te dumpen. Vrachtwagengeluid in de nacht. Douches en toilet, hoewel niet goed segregatie als mannen gebruik maken van de faciliteiten van de vrouw. Barrière-binnenkomst leek dus veilig. Ze waren bezig met bouwwerkzaamheden, dus hopelijk zullen er in de toekomst betere faciliteiten zijn. Duur voor wat het was voor € 15.
We waren hier voor een nacht in begin mei. Ongebruikelijk om een welkomstdrankje te hebben! Mooie plaatsen aan het meer voor een extra € 2 bovenop de ACSI-prijs. Goede faciliteiten en fiets / wandelpad naar leuke lokale stad.
We waren hier voor twee nachten aan het einde van april. Mooie camping met een prachtig uitzicht over het meer en de bergen. Zeer goed groot veld voor hondenoefeningen en goede wandel- en fietspaden. Leuke lokale stad, goede faciliteiten op de camping.
We verbleven hier eind april als een tussenstop op weg naar Noord-Italië. Slechts een parkeerplaats, geen voorzieningen afgezien van een waterkraan in de speeltuin. Lokale trattoria redelijk geprijsd. Zeer rustige plek, heel weinig mensen in de buurt.
Sitecode: 19251
We hebben hier net twee nachten doorgebracht. Zeer geschikt voor honden als enorm hondvriendelijk zandstrand. Promenade goed om te wandelen en te fietsen. Gemakkelijke toegang tot Duinkerken en restaurants langs de promenade. 1940 museum was gesloten voor verbouwing maar Dune Fort interessant. Standaard faciliteiten, maar vrij ver van het campervan-gebied.
We waren hier eind april op de zondag aan het einde van de paasvakantie. We waren verrast dat we het hoogseizoentarief op de zondagavond in rekening werden gebracht en dat geen ACSI-korting werd geaccepteerd. Er was ook muziek op luidsprekers op de site tot 22.00 uur. Het hondvriendelijke strand was niet aanwezig aangezien het meer erg hoog was. Voorzieningen prima.
We waren hier voor 2 nachten aan het einde van april. Mooie site, goede faciliteiten, goed georganiseerd. We hadden een geweldige plek aan het meer, maar we betaalden er een premie voor.
We waren hier eind april voor twee nachten. We waren aan de kant van het meer, lawaai van de weg niet slecht maar niet hoogseizoen. Je moet een stukje over de weg lopen om in de stad te komen, dus niet geweldig. Anders mooi uitzicht op het meer en goede faciliteiten.
We waren hier voor 3 nachten in het midden april tijdens het paasweekend. Vriendelijke, behulpzame receptie, goede faciliteiten, goed uitzicht vanaf sommige plaatsen, mooi zwembad. Winkel en restaurant ter plaatse. Goede wandelingen vanaf de site. Zeer redelijke prijs voor € 20 per nacht met ACSI.
We waren hier voor een nacht in het midden april. Goed zicht op terrassencamping en goede faciliteiten.
We verbleven hier voor een paar nachten in het midden april. Het is eigenlijk een beveiligde parkeerplaats aan de achterkant van een garage. Goede locatie voor de stad, ongeveer 10 minuten lopen naar de stadsmuren. Goed om te fietsen. Goede faciliteiten.
We waren hier midden april. Goed zicht op terrasvormige staanplaatsen. Beperkte mogelijkheden om te wandelen met honden.
We waren hier begin april 2019. We gebruikten deze site als uitvalsbasis voor de Cinque Terre. Site zeer dicht bij de stad en het strand en ongeveer 15 minuten lopen van het treinstation met treinen naar de steden Cinque Terre. Goede nieuwe sanitaire voorzieningen.
We waren hier begin april 2019. Gunstige site voor Genua en goede faciliteiten. Smalle straatjes bij nadering. Heel dicht bij een park zo goed voor de hond.
Ons bezoek begin april. Basis site en faciliteiten. Zwembad niet open en zag er verlaten uit. Korte weg naar de stad lopen. Mooi terrein naast de rivier.
We waren hier begin april 2019. Parkeerplaats direct onder de rots met openbare Loo maar geen andere faciliteiten. Goede locatie voor de kapel.
We waren hier aan het begin van april, veel dingen niet open, bijvoorbeeld het zwembad, maar we hadden nog steeds toegang tot de lounge / tv / koffie en alle faciliteiten die we nodig hadden. Wandelingen voor de hond vanaf de plek op de heuvel. Rijafstand tot vulkaan.
We waren hier aan het einde van maart 2019. Goede faciliteiten met off-road paden naar de stad en naar een meer.
Hier aan het einde van maart 2019. Mooie site aan de rivier, op loopafstand van het kasteel. Goede moderne faciliteiten.
Goede locatie met pad naar de stad off-road. Oude maar adequate voorzieningen. Niet-standaard elektrische, Franse pluggen.
Sitecode: 52090
Geautomatiseerde site, hoewel probleem bij afsluiten dus iemand moest bellen om eruit te komen, snelle reactie, veronderstellen van camping naast de deur. Op het fietspad zo goed voor fietsers en hondenuitlaters. Munt bediende douche, geen afwas faciliteiten.
Goede site met veel ruimte, maar druk, zelfs in de winter. De stad Hertford is een goede plek om te bezoeken voor winkels, eten en wandelen langs de gracht.