@SilviaAdria
- 1990
- Adria Coral Axess 600 SL
- 2023
Mooie cp/camping. 4 sterren omdat er zeker in het hoogseizoen te weinig sanitaire voorzieningen zijn. Caravans en tenten zijn ook toegestaan. Op loopafstand van Ribe centrum.
Mooie camping, uitstekend sanitair, kookgelegenheid en verblijfsruimte. Op loopafstand van papiermuseum, Blokhus centrum en zee.
Blijft een geweldige camping, voor je de zee, achter je de vuurtoren en Hirtshals op loopafstand.
Sitecode: 52049
We stonden hier met 2 andere campers, verschillende campers zien omdraaien en wegrijden. Waarom? De buitenkant ziet er onverzorgd uit, binnen is alles dik in orde. Schoon sanitair, prima kookgelegenheid en korting als ANWB lid.
Uitstekend sanitair, prima kookgelegenheid, plaatsen met zicht op zee. Fregat en haven bereikbaar via wandelpad langs zee.
Mooie camping. Sanitair en keuken voldoende en schoon. Op fietsafstand van Esbjerg. Maar deze stad vonden wij niet geweldig. Het fiskeri og sofartmuseet tegenover de beelden is wel de moeite waard.
Heerlijk rustige camperplaats in de middle of nowhere. We zijn hier al vaker geweest en zullen zeker terug blijven komen. Zelf check in, zelf plaats uitzoeken. Betaling in euro s mogelijk.
4 sterren omdat wij dit geen gezellige camping vonden. Plaatsafzettingen van beton en op de camperplaatsen kijk je tegen een schutting. Wel genoeg gras voor de deur om buiten te zitten. Weinig groen te bekennen. Sanitair en keuken zijn uitstekend en schoon. Wifi tegen betaling.
Goed verzorgde camping met apart veld voor een enkele overnachting. Als waterliefhebber en bij mooi weer de moeite waard om wat langer te blijven.
Vandaag stonden we voor de (gesloten) deur. Passant of medewerker??? vroeg ons wat we wilden. Een plaats voor een nacht want we zijn op doorreis. Bleek helaas niet mogelijk, minimaal verblijf 2 nachten. Dan maar een sterretje omdat de review anders niet geplaatst kan worden.